Homeopātijas brīnumlīdzekļi

Homeopātijas brīnumlīdzekļi

21. Dec 2015, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji, ka vīrusa saslimšanu var izārstēt ar čūsku indi un indīgiem augiem? Jā, nudien var, un gan šīs, gan vēl citas, cilvēkam it kā kaitīgas vielas, homeopātijā pielieto sevišķi plaši!

Stāsta homeopāts Pāvels Naumovs. 

„Līdzīgs jāārstē ar līdzīgu”: ko tas nozīmē?

Homeopātija nav aizvietojošā vai, piemēram, vitamīnu terapija, kas uz cilvēku iedarbojas mākslīgi, bet tā ir pašregulējošā terapija.

Tas nozīmē, ka homeopātija un homeopātiskie preparāti, kurus tajā pielieto, aktivizē cilvēka dzīvības spēkus: imūnsistēmu, kādus vāji darbojošos orgānus vai sistēmas. „Šie preparāti iedarbojas, novadot informāciju līdz organisma vājajai vietai, un ar cilvēka paša spēkiem – ar pašregulācijas metodi – aktivizē vienu vai otru organisma sistēmu,” stāsta Pāvels Naumovs.  

Homeopātijas princips ir šāds: līdzīgs tiek ārstēts ar līdzīgu, kas nozīmē, ka slimība jānovērš ar tādiem homeopātiskajiem līdzekļiem, kas lielākās devās paši var izraisīt ārstējamai slimībai līdzīgus simptomus.  

„Piemēram, ja cilvēkam iekož klaburčūska, viņam rodas aizdusa, zem ādas parādās zilumi, palēninās sirdsdarbība, paaugstinās ķermeņa temperatūra. Arī parasta vīrusa, piemēram, adenovīrusa gadījumā cilvēkam var parādīties tieši tādi paši simptomi, kādi tie būtu, ja iedzeltu indīga čūska.

Tādēļ ārstējot vīrusa saslimšanu, pacientam iesaka zālītes, kas izgatavotas no čūsku indes un atšķaidītas miljoniem reižu, un notiek brīnums! Tātad, sastopoties līdzīgam ar līdzīgu, cilvēks izveseļojas,” skaidro homeopāts.

Homeopātiskās zālītes

Speciālists atklāj, ka homeopātijā pielietotās zālītes izgatavo gan no augiem, gan minerālvielām, gan metāliem, gan arī dzīvnieku sekrētiem, piemēram, čūsku indes, gan no slimībām, piemēram, tuberkulozes.

„Faktiski, šīs zālītes satur indīgas vielas, kas atšķaidītas miljoniem reižu! Homeopātijā izmanto, piemēram, arsēnu, ko agrāk pazina kā žurku indi vai arī sila pureni, kura dabā cilvēkam ir indīga.

Tad, ja šīs vielas atšķaida vairākus miljonus reižu, tajās vairs nav materiālās vielas. Toties joprojām saglabājas informācija, kas ļoti smalki tiek līdz cilvēka vājajām vietām gan nervu sistēmā, gan asinsvados vai jebkur citur, kur radušās kādas problēmas, un aktivizē dzīvības spēkus,” tā Pāvels Naumovs.

 

Vai kādreiz esi lietojusi kādu no homeopātiskajām zālītēm? Kā tev tās palīdzēja?