Hārdija sasniegums- aizmigt bez krūts ēšanas

Hārdija sasniegums- aizmigt bez krūts ēšanas

18. Jul 2017, 10:12 mamma27 mamma27

Hārdijs jau ir varen liels čalis. 1 gads 9 mēneši. Tomēr vēl ar vien es viņu baroju. Tad nus apratu,ka laikam jau pietiek,jo gan pati vairs nejutu prieku no tā,gan mazais cilvēks nemierīgi gulēja un ar ēšanu arī bija kā bija. 

Tā kā Hārdijs kaut ko ēst tikai uzsāka pēc gada vecums,līdz tam ēda dikti maz,tad nu mums tā krūts ēšana ievilkusies bija tik ilgi.Bet pēc 1,6 gada apetīte uzlabojās un ēda ar vien labāk un vairāk. 

Sākot no Jāņiem noņēmu dienas ēdienreizes ,un gandrīz trīs nedēļas varonīgi turējāmies un ēdām tikai uz gulēšanu. Tomēr bez krūts ēšanas aizmigt bija grūti un naktī cēlās vairākas reizes,lai uzēstu. 

Tad nu 14.07. izlēmu,ka pietiek!!! Mācīsimeis aizmigt bez ēšanas.

Un jāska,ka mums tas abiem izdevās salīdzinoši labi. Biju gatava uz lielu bļaušanu,bet nekā. Jā, protestēja diezgan skaļi pirmo un otro nakti, tomēr ne ilgāk par 10 minūtēm. Sākumā grozījās, plēsa man kreklu nost, bāza rokas,bet tagad ,kad jau ir aizvadīta ceturtā nakts, pusis mierīgi man apguļas blakus, paglāstu muguriņu, paskaitam kājām un rokām pirkstiņus, blakus ir glābēns- ūdens pudele,ko izmanto gan vienreiz vakarā un ap 6-7 no rīta. 

20170718101241-65440.jpg

Arī pusdienlaiku Hārdijs tagad aizmieg vieglāk- ierāpjas klēpī, nedaudz paknosās un miega pele ir klāt!

Te gribas atzīmēt,ka viņš turas kā varonis,un pat vakar vairs neprasīja pupu,kad atnācu no darba.Man gan ir grūtāk-krūtis ir piebriedušas, īpaši neatslaucu,jo ja atslaukšu , veidosies piens . Ciešos,jo sāp! 

Tad nu varu teikt,ka esam paveikuši ļoti nozīmīgu darbu- es beidzot saņēmos un atradināju mazo ēdāju, Hārdijs tagad prot aizmigt bez kreņķiem!