Hamanek biezenīši – alternatīva nesezonas laikā, kad augļu krājumi notiesāti

Hamanek biezenīši – alternatīva nesezonas laikā, kad augļu krājumi notiesāti

10. Apr 2018, 11:01 Banija Banija

Lauma vairs nekāds bēbis, bet gan mazulis, kurš ir gatavs skriet uz visām debespusēm, tāpēc pilnvērtīgs uzturs ir īpaši svarīgs. Gluži tāpat kā mums, lielajiem, arī mazuļiem gribās, la uzturs būtu daudzveidīgs. Tāpēc cenšos meitai piedāvāt gan graudaugus, gan dārzeņus, gaļu un arī augļus.

Ja saldētavā kāds no pagājušās rudens ražas dārzeņiem vēl ir aizķēries, tad sasaldētās ogas gan jau sen kā mūsu punčos. Tad nu, gaidot pirmās zemenes omas dārzā, ābolus un citus labumus, esmu atradusi alternatīvu – Hamanek biezeņus.

Kāpēc burciņēdiens? Esmu pārliecināta, ka mazuļiem paredzētais uzturs, kas izturējis visas stingrās Eiropas pārbaudes, ir drošs, nesatur pesticīdus un visādus citādus briesmoņus, par kuriem esam dzirdējuši medijos.

Biezenīši satur 100% ogas un augļus, tapēc ar drošu sirdi tos pievienoju garšas dažādošanai putrām. Un garšu dažādība ir plaša, iedomājieties vien, Hamanek piedāvājumā ir pat biezenis ar smiltsērkšķiem, kuru pagaršojot nav divu domu par smiltsērkšķa klātesamību.

20180410110102-74007.jpg

Vēlētos kliedēt uzskatus, ka ēdiens burciņā ir nedabīgs un, acīmredzot, ar pievienotām E vielām, ja jau tas ir tik ilgstoši uzglabājams. Papētot to sastāvu, atradīsiet informāciju, ka biezenītis ir maksimāli dabisks, tam pat nav pievienotas krāsvielas vai garšas pastiprinātāji. Visa māksla slēpjas ražotāja augstajos standartos un ražošanas procesā ievērotajās higiēnas prasībās un apstrādes procesā, kas ļauj pagatavot biezeni, nezaudējot tā garšas īpašības un uzturvērtību.

Starp citu, tieši Hamanek ņēmām līdzi pērn ceļojumā ar bērniem, lai situācijā, kad apkārt tik daudz jaunu iespaidu un piedzīvojumu, vismaz garšas būtu zināmas.

20180410110117-45381.jpg