Gustiņa pirmais nopietnais pasākums.

Gustiņa pirmais nopietnais pasākums.

12. Nov 2014, 09:27 nosiguldas nosiguldas

Es ļoti stingri pieturos pie viedokļa, ka mazulim nav jāpmeklē masu pasākumi vismaz līdz 1.5 gadiņiem. Ar mani vienis prātis ir mana meita un tāpēc Gustiņa pirmais izgājiens tautās bija tikai tagad, kad nu jau ir izpildījušies 1,8 gadiņi.

20141112091313-10983.jpg

Mēs visi kopā devāmies uz Burbuļšovu. Tā kā Gustavam ļoti patīk dejot un klausīties mūziku, paredzējām, ka viņam tas varētu patikt. Mūzika bija patiesi patīkamama, nebija skaļa un mēs ar Gustavu sēdējām balkonā uz balkona malas un viņš lielā sajūsmā pirmās 45 minūtes dejoja neapstājoties. 

Pēc pārtraukuma Gustavs nolēma nedaudz atpūsties un tad, kad iesēdāmies mašīnā, dejošana un dauzīšanās turpinājās. Naktī Gustiņš esot runājis un smējies balsī. 

Katrīnei gan ātri apnika pasākums, jo viņa bija iedomājusies, ka burbuļi būs ļoti lieli un tie lidos aukstu gaisā, bet izrādījās, ka līdz balkonam nonāca tikai nedaudz pavisam mazo burbulīšu. Vēl piedevām, Katrīne saķēra vēdera vīrusu, kas deva par sevi ziņu jau pasākuma beigu daļā. Viņai palika slikta dūšiņa  ar izejošām no tā sekām. Tagad turpinam ārstēties.

Ja neskaita jauko uzvedumu pārējais nebija tik patīkams. Par Kongresa namu varu teikt, ka tas nav draudzīgs bērnu pasākumiem. Cilvēku bija ļoti daudz un saprotams, ka dūmi, burbuļi, gaismas bija par iemeslu, ka zālē bija ļoti karsts. Bērniem gribējās dzert. Starpbrīdī darbojās viena bufete- GALDS, ar augstām cenām un ļoti lielām rindām. Bija skaidrs, ka izstāvēt šīs rindas nebūs iespējams. Katrīne gribēja karsto šokolādi un mēs devāmies, pie kafijas automāta. Kad rinda bija izstāvēta, tas salūza. Tas ir naudu no cilvēkiem ņēma, bet dzērienu nedeva. Nevienu no administrācijas, vai personāla atrast nevarēja. Mums paveicās, šokolādi mēs beigās tomēr dabūjām, bet bija bērni, kas tomēr pie sava dzēriena netika.

Gribētos, lai tomēr, ja tiek organizēts pasākums, kura cena ir pat 20 EUR, nedaudz piedomātu par to kādi apmeklētāji būs uz pasākumu un attiecīgi arī pielāgotos viņu vajadzībām.

nosiguldas nosiguldas 12. Nov 2014, 14:01 Tisha_

Mēs arī ņēmām līdz sulu, bet tādu vecāku nebija daudz. Par vecumu runājot, Gustavs bija savā elementā un ja kāds bija sajūsmā par pasākumu, tas bija viņš.

12. Nov 2014, 12:40

Es vienmēr somā ņemu līdz ūdeni 0.5l pudelītē, nedomāju,ka tas ir kautkas slikts, ja pasākuma laikā mazs bērns no tās padzeras. Skatījos, ka dārgākā biļete bija 30eiro, manējai arī tiko 1,8g.palika, domāju, ka vēl par mazu šādam pasākumam, viņai labāk leļļu teātris patīk.

nosiguldas nosiguldas 12. Nov 2014, 12:26

😀paldies un mīļi sveicieni Tev svētkos🌷

12. Nov 2014, 09:52

Jaciņa tik ļoti labi izskatās, rūķa jaka, vesta no Anglijas 😀