Janvārī palutini sevi Māmiņu Klubā grūtnieču masāžā SESTDIENĀS ar kosmētiķi Natāliju Kirjuhinu

Janvārī palutini sevi Māmiņu Klubā grūtnieču masāžā SESTDIENĀS ar kosmētiķi Natāliju Kirjuhinu

10. Jan 2019, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecības laikā jūs, droši vien, satraukti domājat par gaidāmo lielo notikumu. Bet, diezvai ir iespējams, pašas spēkiem tikt galā ar sāpēm un nebūšanām, kas skaistajā grūtniecības laikā tomēr mēdz apmeklēt jūs. Grūtnieču masāža ir tā, kas spēj tikt galā ar jūsu diskomfortu un, savā ziņā, arī atvieglo dzemdības.

PIESAKIES GRŪTNIEČU MASĀŽAI ŠEIT->>>>

Ļoti daudzas grūtnieces jūt sāpes jostasvietā un muguras lejasdaļā. Organismā ir šķidruma aizture, kā rezultātā attīstas tūska. Un lūk, no kurienes rodas sāpes kakla muskuļos,  - vienkārši nākas gulēt uz sāniem.

No visām šīm problēmām atbrīvoties palīdzēs grūtnieču masāža. Un, jo agrāk topošā māmiņa var pievērsties šai masāžai, jo labāk. Un ideālā gadījumā tā būtu veicama 1-2 reizes nedeļā. Dažas sievietes dodas uz masāžu jau agrās grūtniecības stadijās, un tas ir pareizi, jo: jo agrāk iemācīsieties atslābināt muguras muskuļus, jo ātrāk savu ķermeni iepazīstināsiet ar līdzsvaru, palīdzot viņam tikt galā arī ar puncīša nešanu.

Masāžas kursu grūtniecēm vēlams uzsākt 6-8.grūtniecības nedēļā un jānoslēdz tas būtu apmēram 2 nedēļas pirms dzemdībām.

Grūtnieču masāžai ir vēl viena svarīga nozīme - psiholoģiska. Daudzas grūtnieces domā par to, ka viņas lielais, augošais vēderiņš nepadara skaistākas, un dažām šķiet, ka vīrs vairs virsū neskatās, nepievērš uzmanību, kā agrāk.

Šajā gadījumā pareiza atslābināšanās, relaksācija, ko sniedz grūtnieču masāža, palīdzēs jums sajusties īpašai un skaistai. Kā arī - tā būs lieliska atpūta un iespēja veltīt laiku tikai sev un bērniņam, nedomājot par ikdienas rūpēm. 

Masāžas procedūras Māmiņu klubā sniegs  sertificēta kosmētiķe un sertificēta masiere ar medicīnisko izglītību Natālija Kirjuhina

Natālija strādā šajā jomā jau 7 gadus. Absolvējusi Starptautisko CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolu un Latvijas Universitāti kur ieguvusi profesionālo bakalaura grādu Veselības aprūpē un bērnu aprūpes kvalifikāciju. 
"Savu darbu ļoti mīlu un lielākais gandarījums, kad tu vari palīdzēt cilvēkiem  iegūt ne tikai estētisku ķermeņa skaistumu, bet arī dvēseles harmoniju," tā Natālija.

Kur notiek?

Māmiņu klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 45

Kas vēl būtu jāzina?

Aizpildi pieteikumu, un Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par procedūras laiku.

PIESAKIES GRŪTNIEČU MASĀŽĀM ŠEIT->>>