ONLINE TV gatavo bērnam - gardi un ar izdomu kopā ar Signi Meirāni!

24. May 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cik apzināti plānojam ik dienu kopā ar mazuli, izvērtējot ik soli ko veiksim, tik apzināti ir jārūpējas par mazuli, kad tas ir izaudzis. Bet nereti ikdienas steigā mēs grēkojam. Aizmirstam par labo, ko varam dot, neveltam pietiekošas rūpes attiecībā uz veselīgu, sabalansētu uzturu.. Bet jāatceras vienmēr –  bērna veselība un nākotne ir tikai mūsu rokās. Un tajā brīdī, kad jūtam, ka iedvesma zudusi – meklējam to! Māmiņu Kluba ONLINE TV ietvaros ielūkosimies Signes Meirānes jaunākajā lolojumā – pavārgrāmatā, kuras receptes varēs pagatavot kā liels, tā mazs.

Slēdz iekšā ONLINE TV un gatavo bērnam - gardi un ar izdomu!

20160510111251-34535.jpg

Signes Meirānes grāmatas ir teju katra no mums šķirstījusi, bet nupat iznākusi kāda jauna, tieši vecākiem ar bērniem paredzēta grāmata, kurā atrast iedvesmu jauniem brīnumiem virtuvē varēs ikviens. Moto: Vecāki – bērniem, bērni - vecākiem!

Jauniznākušajā bērnu grāmatā ir 129 oriģinālreceptes. Lielāko daļu recepšu ir sagatavojusi Signe Meirāne, ar dažām receptēm ir padalījušies arī Signes sadarbības partneri, draugi un mūsu mīļā portāla «Māmiņu klubs» māmiņas. Grāmatai ir 255 lappuses ar brīnišķīgām Armanda Meirāna fotogrāfijām, kas ik lappusi padara vēl īpašāku un iedvesmo gatavot.

Uzzināsim vairāk! 

Māmiņu Klubs