Gardās Kinella suliņas

Gardās Kinella suliņas

10. Jan 2014, 20:52 meiva meiva

Sveikas, 

Neilgi pirms Ziemassvētkiem abi ar dēlu bijām iegriezušies Māmiņu klubā, kur tikām pie gardiem produktiem testēšanai. 

Kinella suliņas mūsmājās nav jaunums. Tās bija pirmās suliņas ko izmēģināju, kad ārste ieteica mazajam dot padzerties ko vairāk par ūdeni. Kāpēc tieši Kinella? Pirmkārt, par suliņu dažādību un kvalitāti man bija iespēja uzzināt Māmiņu kluba rīkotajā Mātes dienas reisām kur zinošs speciālists izstāstīja kam pievērts uzmanību,kuru suliņu izvēlēties kā pirmo. Otrkārt, mums veikalos jau nemaz nav tik liela izvēle. Treškārt, esmu estēte un man ļoti patīk iepakojums. 

Pirmoreizi suliņu dēlam devu pamēģināt 6 mēnešu vecumā. Teikšu godīgi, viņam negaršoja. Un vaina nebija sulā. Vienkārši cilvēks labāk izvēlējās dzert tīru ūdeni. Izmēģināju visas veikalā pieejamās Kinnel sulas un sulu tējas. Ko lai saka. Man, mammai, garšoja. :) 

Tad uz laiku biju atmetusi šai sulu lietai ar roku, jo, ja jau cilvēkam garšo ūdens, vai tad man žēl?! Labprāt dzēra arī tējas. Tad nu šī produktu testēšana bija iespēja atkal pamēģināt. 

Kinnela Bio sula, vīnogas +bumbieris. Dēls dzēra, bet īpašu sajūsmu neizrādīja, lai gan man pašai tā likās garšīga. Savukārt Kinnel ābolu sulu izdzēra ar prieku un te nu jāsaka, žēl ka tā pudele tik maza. :) Abas sulas nav pārāk saldas, ir svaigi atspirdzinošas. Maigas pēc garšas. 

Pieļauju, ka katram bērnam tas ir citādi, bet manam līdz sulai bija jāizaug. 

Lai labi garšo arī jūsu mazajiem!

Kristīne

meiva meiva 11. Jan 2014, 11:08 Bruņurupuce

Gan, gan. Bet kad bija maziņš nedzēra nevienu no piedāvātajiem variantiem. Tagad dzēra abus. 😀 Bet tā īpaši ar sulām mans puika nedraudzējas. 😀

meiva meiva 10. Jan 2014, 20:53

p.s. Mazuļa sadaļā neatradu tagu kas domāts Kinnela suliņām.