Gada ballīte tuvojas. Sagatavošanās darbi.

Gada ballīte tuvojas. Sagatavošanās darbi.

19. Dec 2013, 08:38 meiva meiva

Sveikas, 

Ir nedaudz pāri pusnaktij. Neguļas. Nu jā, šodien taču 19. decembris. Diena kad devos uz slimnīcu, lai sāktu gaidīt savu mazo, lielo brīnumu. Varbūt tāpēc tāds nemiers iekšā? Bet varbūt tas tāpēc, ka tuvojas dēliņa pirmā dzimšanas diena? Bet iespējams, ka viss kopā. :)

Katrs šī gada mēnesis, diena, stunda un pat minūte bija īpašs laiks. Bet skaidrs kā diena, visīpašākā diena vecākiem ir mūsu mīluļu dzimšanas diena. Nu, jā, un tā pirmā ir tā visīpašākā. Tai mēs gatavojamies ar tādu rūpību un degsmi, ka liekas par svētku organizēšanu mums pienākas kas līdzīgs Oskaram. :)

Nu un protams, protams, es neesmu nekāds izņēmums. Arī es, jau kādu laiku nodarbojos ar sava dēla dzimšanas dienas svinību plānošanu. Labi, ka dēls neko nenojauš, būs viņam pārsteigums. :) Vispirms tapa viesu saraksts. Tas gadījumam, lai neviens īpašais cilvēks netiktu aizmirsts. Kad saraksts satapis, jātapina ielūgumi. Oi, cik labi ka mūsdienās daudzas labas lietas var atrast internetā. Un tur uzgāju, manuprāt, ģeniālu lapu, kur var izvēlēties ielūguma izskatu, pats veikt nepieciešamās informācijas ierakstīšanu un ... atliek vien izprintēt. Tā kā ir elektronikas laikmets, es izlīdzējos ar ielūguma izsūtīšanu pa e-pastu. :)

Lūk mūsu ielūgums:

20131219010644-40530.jpg

Te mājas lapas adrese, ja nu noder: http://www.greetingsisland.com/invitations/birthday/kids/

Runājot par dāvanām, centos atvieglot viesiem dzīvi un jau ielūgumā pašukstēju, kas mums īsti nepieciešams. 

Kas ir nākošā svarīgā lieta aiz ielūgumiem? Nu protams! Torte. Un te man piekristu pat Karlsons. :) Jau sen man bija gribējies iemācīties izcept īstu biskvīta torti, tikai ... tad nav īstais laiks, un šodien ne tie laika apstākļi. :) Un jau dēla 9 mēneša jubilejā nolēmu - viss, uz jubileju īsta torte. Sacīts darīts. Izpētīju internetā pieejamās receptes un mēģināju. Jā, bija man šonedēļ tortes cepšanas ģenerālmēģinājums. Viss kā nākas: biskvīts, krēms, ievārījums. Un ziniet, sanāca. :) Nu atliek sagaidīt piektdienu, lai taptu normāla izmēra torte. 

20131219011250-79500.jpg

Bet tortei nepieciešams dekors. Te gan es nolēmu vērsties pēc palīdzības pie cilvēkiem, kas to lietu pieprot. Šis nav piemērots pasākums diletantismam. :) Nē, ok, torte tas ir cits stāsts. Bet noformējums. Tas taču tiks iemūžināts arī foto. Un foto tomēr ir paliekoša vērtība. Manā draugu lokā ir cilvēks kas darbojas ar cukura masu. Izstāstīju ko vēlos, aizsūtīju bildes un .... te rezultāts.

20131219011618-69854.jpg

Tagad atliks to visu salikt kopā. :)

Visu rudeni es cītīgi vārīju zaptes. Daudz un dažādas. Tad nu katrs no viesiem saņems īpašu Paldies dāvanu, svētku iesaiņojumā. 

20131219012201-83568.jpg

Būs, protams, istabas noformējums, kura ideju uz neatdošanu aizņēmos no vienas savas Decembrēnu mammas. :) Būs uzkodu galds, pateicības runas, labi vārdi, smiekli. Noteikti tiks notraukta arī pa kādai atmiņu asarai. :) Bet pats galvenais - Eli, paldies, ka tu man esi un ka ļauj man organizēt savu dzimšanas dienas ballīti. Apsolos to darīt arī turpmāk, kā minimums reizi gadā. :)

Kristīne

19. Dec 2013, 10:15

rakstam cauri strāvo mīlestību un sirdssiltums! Daudz laimes mazajam (vai jau lielajam? 😀 ) puikam!

meiva meiva 19. Dec 2013, 08:04 murkskite

Paldies Tev mīļā mana. 😀

meiva meiva 19. Dec 2013, 08:03 live

O, tas nozīmē mums lìdz pirātiem vēl 3 gadi. 😀
Daudz laimes un prieka arī jūsmājās. 😀 Hip, hip urrā! 🎉