Forum Cinemas aicina uz ģimenes seansu Disney multfilmai “Vēlēšanās”

21. Nov 2023, 20:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kinoteātris Forum Cinemas 20 gadu jubilejas mēneša ietvaros 25. novembrī plkst. 12:00 Baltijas lielākajā kinozālē ISENSE notiks īpašais seanss ģimenēm jaunākajai Disney animācijas filmai “Vēlēšanās”. Biļetes jau pārdošanā. 

Sestdien, 25. novembrī, Forum Cinemas atzīmēs multfilmas “Vēlēšanās” nonākšanu uz kino ekrāniem ar īpašu seansu ģimenēm. Pirms filmas lielos un mazos skatītājus gaida pārsteigumi un aktivitātes, kā arī viktorīna. Tās ietvaros apmeklētājiem būs iespēja pārbaudīt zināšanas par Disney filmu vēsturi, savukārt labākie saņems dāvanā jaukas balvas. 

Filma vēsta par meiteni vārdā Aša – asprātīgu ideālisti. Viņa ievēlas vēlēšanos un saņem atbildi no kosmosa, kad pie viņas nonāk bezgalīgas enerģijas Zvaigzne. Atrodot jaunu draugu, Aša ir gatava aizstāvēt savus tuvākos no varena valdnieka un pierādīt, ka, apvienojot viena drosmīga cilvēka garu ar zvaigžņu maģiju, ir iespējams paveikt brīnumainas lietas. 

 Kinoteātris Forum Cinemas novembrī visa mēneša garumā ar dažādiem pasākumiem atzīmē 20 gadu jubileju. Jubilejas mēnesim par godu rīkotais ģimeņu seanss ir pirmā iespēja vērot multfilmu “Vēlēšanās”, kam regulārie seansi sākas no 1. decembra. Biļetes uz īpašo seansu pieejamas Forum Cinemas mājaslapā, mobilajā lietotnē un biļešu kasēs.

Plašāk par Forum Cinemas 20 gadu jubilejas mēnesi->>>