FLORADIX KINDERVITAL veselīgs un gards

FLORADIX KINDERVITAL veselīgs un gards

13. Oct 2015, 11:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
Bērni dodas uz dārziņu, un rudens arī ir sācies, pietiek vien ar diviem šiem apstākļiem, lai sāktu nervozēt un domāt, ko darīt, lai izvairītos no saslimšanām. Dabīgi, ka vasarā esam kārtīgi rūdījušies, peldējušies, ēduši visus sezonālos labumus - ogas, augļus, dārzeņus, un darījām praktiski visu, ko varējām. Bet - ko tagad?

Es atceros, kādus bērnus uz dārziņu daži vecāki ved, es pat vairs neskaitu iesnas, ved bērnus ar bronhītiskiem, smagiem klepiem, bezmaz tūlīt pēc inhalācijām uzreiz uz dārziņu. Es jau pat nemaz nesaku, ka par pašiem bērniem bail, bail arī par savu ģimeni.

Esam aktīva ģimene, apmeklējam dažādas sabiedriskās vietas, un rudens ir tāds, ka tajā tomēr ir iespējams saslimt ar daudz ko. Ko darīt? Mana ģimene izvēlas:

- turpināt aktīvi pavadīt laiku svaigā gaisā

- maksimāli veselīgi ēst - daudz sezonālo augļu, dārzeņu, ogu

- atteikties no saldumiem mēs nevaram, bet no gāzēto dzērienu lietošanas gan

- un papildus sākt uzņemt vitamīnus, pēc iespējas dabīgākus

Tieši dabīgie vitamīni FLORADIX KINDERVITAL bija tie, ko izvēlējāmies bērniem šajā rudenī. To sastāvā ir gan A, D, E, C, B1, B2, B3, B6, B12 vitamīni, gan arī kalcijs un sulu un augu ekstraktu koncentrāts.

Ja gribas zināt vairāk tad: burkāni, anīsi, kressalāti, koriandrs, nātres lapas, spināts, kumelītes, bumbieri, apelsīni, vīnogas, ūdens, citrons, āboli, kļavu sīrups un vēl un vēl.

Bet mēs te neatrodam: laktozi, mākslīgās piedevas, konservantus, sintētiskās aromātvielas un spirtu.

Mani bērni ātri aug, viņiem vajag vitamīnus, un kamēr rudenī vēl ir vitamīnu rezerves, tuvojoties ziemai, tās tukšolas, tāpēc jāapbruņojas ar papildus vitamīniem.

Neskaitot labo FLORADIX KINDERVITAL sastāvu, tam ir arī patīkama garša un smarža. Bērni ar prieku to dzer no rīta un vakarā. Tas ir samērā biezs, un pēc izskata līdzinās dabīgai sulai ar augļu mīkstumu.

20151006144946-93105.jpg

Vienīgais, šķiet, ka pudele ir liela, bet diviem bērniem pietiek vien uz nedēļu, tātad - uz vienu bērnu pietiek ar vienu pudeli divām nedēļām.

Vitamīnus ir viegli lietot, mērglāzīte arī ir ērti uzglabājama uz pudelītes.

Alise