Facebook KONKURSS: Laimē Sadolin EasyCare krāsu bērnistabas remontam!

Facebook KONKURSS: Laimē Sadolin EasyCare krāsu bērnistabas remontam!

03. Apr 2018, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu jau sen sapņo par remontu bērnistabā, taču vienmēr to atliec uz laiku, kad mazais būs paaudzies un atvases gleznojumi un roku nospiedumi uz sienām piederēsies pagātnei?

Neatliec sapni uz vēlāku laiku, jo mums ir padomā kas lielisks un vēl nebijis - īsteno ideju par košu bērnistabu kopā ar Sadolin EasyCare krāsu. Viegli kopjamas sienas, kas arī pēc mazgāšanas saglabās savu sākotnējo košumu, tagad ir realitāte. Pierunājām? Piedalies konkursā un laimē krāsu bērnistabai!

Lai piedalītos konkursā:

  • komentāros pievieno fotogrāfiju, kurā redzama istaba, kuru vēlies izremontēt, un atzīmē draugus, kurus aicināsi palīgā remontdarbu veikšanā;
  • esi Māmiņu Kluba  un Mans Sadolin Facebook lapu sekotājs.

ISTABAS FOTOGRĀFIJU PIEVIENO ŠEIT --->>>

BALVA

10l Sadolin EasyCare krāsas izvēlētajā tonī

bērnistabas remontam

20180320133543-36111.jpg

Sadolin EasyCare ir kaut kas vairāk par parastu apdares krāsu jūsu mājokļa sienām!

Iztēlojieties krāsu, kuru viegli uzklāt uz virsmas un kura veidota tā, lai atgrūstu netīrumus, būtu izturīga pret triecieniem, skrāpējumiem un nodilumu ikdienas ekspluatācijas laikā, turklāt tīrīšanas laikā netiktu bojāts tās krāsas tonis un spīdums. Vai tas šķiet neiespējami? To visu apvieno Sadolin EasyCare!

20180319235706-33833.jpg

Ļaut bērniem izbaudīt bērnību un nesatraukties par sienu tīrību? Tagad tas ir viegli īstenojams! Laicīgi nodrošinot sienām papildu aizsardzību ar krāsu Sadolin EasyCare, kas, pateicoties jaunai tehnoloģijai, ir izturīga pret mazgāšanu un ir viegli kopjama, jūs iegūsiet pilnīgu sirdsmieru.

Tagad vairs nenāksies izsaukties: "Ak, šausmas!" Drīzāk: "Cik talantīgi!" Krāsa Sadolin EasyCare, kam ir lieliskas mazgāšanas īpašības, ļaus priecāties par bērnu radošajām izpausmēm.

20180320101657-78528.jpg

Fantastiskas idejas un mazo futbolistu kājiņas atstājušas savas zīmes uz viesistabas sienas? Neraizējieties!  Krāsa Sadolin EasyCare saglabā noturību pat pēc vairākkārtīgas mazgāšanas.

Vai suns pēc pastaigas ienesis mājās rudens slapjdraņķa netīrumus? Tas nav nekas briesmīgs! Netīrās šļakatas var viegli nomazgāt ar tīru ūdeni.

20180319235641-39198.jpg

Sadolin Gada krāsa 2018 – Heart Wood

Vai meklē krāsu ieteikumus bērnu guļamistabas pārvērtībām? Izmēģini Heart Wood toni — Sadolin Gada Krāsu 2018. Sadolin Globālā estētiskas centra krāsu eksperti ir atzinuši to par šī brīža aktuālāko krāsu. Lai atvieglotu šī toņa lietošanu, eksperti ir arī atraduši papildinošus toņus dažādu kombināciju veidošanai. Neatkarīgi no tā, vai vēlies, lai bērnistabas sienas būtu dzīvīgos vai nomierinošos toņos, Heart Wood toņa daudzpusība ļauj atrast piemērotas krāsu kombinācijas.

Iedvesmu bērnistabas remontam smelies www.sadolin.lv


Konkursa uzvarētāju starp visiem atbilžu autoriem izlozēsim un paziņosim 6.aprīlī.