FACEBOOK KONKURSS: Atzīsties, kurš saldējums ir tavs mīļākais, un  - laimē!

FACEBOOK KONKURSS: Atzīsties, kurš saldējums ir tavs mīļākais, un - laimē!

01. Oct 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tirdzniecības centrā "Riga Plaza" parādījusies jauna pasaulē zināma, ekskluzīva zīmola, premium klases saldējuma Movenpick kafejnīca. Saistībā ar šo saldo notikumu esam nolēmuši jūs iepriecināt un kādam no jums dāvināt 10 eiro dāvanu karti, ko varēsiet izmantot šajā mājīgajā vietā!

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT->>

Lai piedalītos konkursā, tev -

1) jāatzīmē ar "Like" Māmiņu Kluba Facebook lapa (https://www.facebook.com/maminuklubs.lv)

2) jāatzīmē ar "Like"  Nestle Ice Cream Latvia (https://www.facebook.com/NestleIceCreamLatvia?fref=ts)

3) Jāuzraksta, kā sauc tavu mīļāko saldējumu

Konkursa uzvarētāju paziņosim 2.oktobrī.

PIEVIENOJIETIES: www.facebook.com/maminuklubs.lv un www.facebook.com/maminklub.lv

Piedalies un laimē

kafejnīcas "Мovenpick"!

10 EUR dāvanu karti

20140922155756-69112.jpg

Baltijas valstu saldummīļi sagaidījuši labas ziņas. Mövenpick – viens no vadošajiem saldējuma zīmoliem pasaulē - ir ienācis reģionā. Mövenpick pirmā saldējuma kafejnīca nupat ir atvērta Rīgā, un drīzumā arī citu Baltijas valstu iedzīvotāji varēs izbaudīt šo saldējumu.

Pirmajā Mövenpick saldējuma kafejnīcā Baltijas valstīs investēti apmēram 80 000 eiro. Nākošgad Nestlé plāno paplašināt Mövenpick saldējuma kafejnīcu skaitu – Baltijas valstu galvaspilsētās atvērs vēl vismaz 3 saldējuma kafejnīcas.

“Gastronomiska aizrautība, ražotāju radošums, augstie Šveices perfekcijas standarti un uzstāja uz visaugstāko izejvielu kvalitāti ir padarījuši Mövenpick par vienu no visiecienītākajiem saldējumiem pasaulē. Saldējuma kafejnīca Rīgā ir tikai pirmais solis, tāpēc mēs esam priecīgi, ka Baltijas valstu iedzīvotāji arī var apciemot Mövenpick saldējuma kafejnīcu,” saka Ariana Rastauskaite, Nestlé Baltics korporatīvo attiecību vadītāja.

Visi Mövenpick saldējumi ir pagatavoti vienīgi no dabīgām izejvielām bez jebkādām mākslīgajām krāsvielām vai aromatizētājiem. Augstākā kvalitāte, perfekti izvēlētas izejvielas, receptes, kas balstās uz īstu sviestu un krējumu, vienreizējas garšu buķetes, viegli baudāmas - iedvesma jūsu panākumiem.