FACEBOOK KONKURSS ar VIENU FOTO: - Mana mazuļa matiņi

FACEBOOK KONKURSS ar VIENU FOTO: - Mana mazuļa matiņi

29. Nov 2015, 00:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir tāds teiciens - ja grūtniecības laikā mammai ļoti dedzina kuņģi, mazulis piedzims ar pūkainiem, gariem matiņiem. Esat dzirdējušas? Visdrīzāk, ka esat. Un tomēr, kā rāda prakse, nereti dzīvē viss notiek tomēr citādāk. Lai nu kā, nereti tomēr pirmās kuņģa dedzināšanas pazīmes asociējas ar to, ka mazulim aug matiņi.

Māmiņu Klubs sadarbībā ar ALAPARF Milano Latvija - "ABBIATRICE" piedāvā vēlreiz padomāt par to, cik tad patiesa ir šāda pazīme.

RAKSTIET mūsu FACEBOOK lapā komentāros, vai jums grūtniecības laikā bija jāsaskaras ar dedzināšanas sajūtu kuņģī un PARĀDIET, ar kādiem matiņiem piedzima jūsu mazulis!

BALVU FONDS

Šampūns normāliem matiem, ar īpašu mirdzumu - ILLUMINATING SHAMPOO! Mati vienā mirklī un uz ilgāku laiku kļūs mīksti un dzīvīga spēka pildīti!

20151020152010-66657.jpg

Kondicionieris ILLUMINATING CONDICIONER normāliem matiem. Piešķir spīdumu. Matus padara mīkstus un neticami mirdzošus. Pateicoties linsēklu ekstraktam, kas ir bagātināts  ar omega 3 un omega 6 taukskābēm, mati kļūst gludāki, mirdzošāki, vieglāk ķemmējami un mīksti. Pēc 9-tās matu mazgāšanas reizes matu krāsa būs mirdzošāka, piesātinātāka par gandrīz 91%.

Izcili mirdzoši mati ir katras sievietes sapnis. Nav svarīgi, kādā krāsā ir jūsu dabīgie mati.

20151020152343-51947.jpg

Tieši matu spīdumam paredzētā matu kopšanas līdzekļu līnija SEMI DI LINO DIAMOND nākusi klajā ar devīzi - absolūti ideāls matu mirdzums!

Līnija paredzēta veselu matu īpašniecēm, bet to droši var lietot arī bojātu matu saimnieces.

Matu kopšanas līdzekļu formula ir augstāko tehnoloģiju kompleksais tandēms - no vienas puses SHINE FIX COMPLEX, kam pateicoties mati kļūs mirdzoši. Bet no otras puses - tās ir arī rūpes par matu krāsu, ko sevišķi novērtēs krāsotu matu saimnieces. Vari būt pārliecināta, matu krāsas intensitāte netiks bojāta, pateicoties UVA&UVB filtriem un COLOR FIX antioksidantiem, tavi mati tiks īpaši aprūpēti un saudzēti!

Nogludina matu, piešķir spīdumu, nepadarot matus smagnējus.
Mati kļūst neparasti gludi un mirdzoši.

BALVAS ieguvēju - izlozēsim!

Konkurss spēkā līdz 29.novembrim ieskaitot!

VEIKSMI!

Oficiālais pārstāvis ALFAPARF Milano Latvijā - SIA "ABBIATRICE"

Birojs-noliktava: Ropažu iela 19 a, Rīga

29162571 (Anžela Jančenko), 20213781 (birojs)

Email: abbiatrice@gmail.com, office.abbiatrice@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/APLATVIA/