Eva testē | NUK Nature Sense pudelīte

Eva testē | NUK Nature Sense pudelīte

14. Feb 2018, 12:58 zane_zanīte zane_zanīte

Jau ilgāku laiku nebiju apmierināta ar Evas Avent pudelīti. Tika izmēģināti vairāku veidu knupīši, taču neviens līdz galam nedeva cerēto. Eva ir diezgan mazs un ēdelīgs bērniņš un piena ēdienreizes norma tiek pieveikta vien dažu minūšu laikā, līdz ar to plūsmai ir jābūt straujai, taču stkūkla nedrīkst skriet kaklā, jo tad ir aizsīšanās, klepōšana un viss pārējais piederošais. Biju jau tik tikko nopirkusu jaunu knupīti Avent pudelītei, bet atkal nekā - ir aizrīšanās un klepošana un piens degunā. Bet tad ieraudzīju māmiņu klubā NUK Nature Sense pudelītes testu un tā bija zīme - mums jāpiesakās. Pēc mana stāsta arī tikām izvēlētas. Ar leilu nepacietību gaidīju pudelīti ierodamies mājās :) Tajā pašā dienā, kad pudelīte tika paņemta tā tika likta lietā.

Pirmā reize gan nebija daudzsološa, jo Eva pudeles knupīti tā iesūca, ka gaiss neskrēja pudelītē un mīkstais knupja uzgalis tika savilkts uz iekšu. Sākumā domāju, ka būs tāda vilšanās, ka maz neliekas. Pēc pirmās reizes mocībām jau nolēmu, kaotra reize nesekos. Taču kaut kas dīdija pamēģināt vēlreiz. Nu lūk, kopš tās dienas mums nav citas pudelītes.

Es nezinu, kas pa vainu bija pirmajai reizei, vai pudelītes gaisa atverēm bija jāiestrādājas un "jāietaukojas" ar pienu. Es tiešām nezinu, bet otrā un isas pārējās maltītes Evai ir bijušas ideālas.

20180214125203-26200.jpg

Sākšu ar to, ka knupītis ir ļoti liels un, manuprāt, bērnam ļoti ērts. Vismaz zinot savu meitu - noteikti. Knupītis ir arī ļoti mīksts, tas nozīmē, ka tas labi padodas zīšanai. Nepatīk, ka knupītis ir lietojams uz vienu pusi - vienmēr ir jāpaskatās, kurā virzienā pudelīte tiek iedota, tomēr efekts ir - sīkie un daudzie caurumiņi vienmērīgi padod plūsmu un piena strūklas ātrums ir pareizais, bet aizrīšanās nav bijusi ne reizi. Ja plūsma būtu pa lēnu - Eva stumtu knupi laukā. Tā kā viss ir ideāli :) Evai patīk un mamma priecīga :)

20180214125556-78073.jpg

Pudelītei ir arī vāciņš, kas nodrošina to, ka piens, tējiņa vai ūdens neizlīs. Tiešām forša pudelīte un prieks, ka mums sanāca ar to iepazīties.

 

Lai skaisti!

Zane&Eva