Es nopirku: Krāsaino zīmuļu turētāju

Es nopirku: Krāsaino zīmuļu turētāju

22. Jul 2017, 09:38 Banija Banija

Es esmu par kārtību. Arī mājās. Tāpēc kādā mirklī mani nervi neizturēja bardaku zīmuļu kastē, jo nevarēja ne vairs saprast, kas gan īsti notiek mūsu zīmuļu pasaulē, ne arī atrast vajadzīgo krāsu zīmuļus.

Vienreiz, ciemojoties Māmiņu Klubā, kur pieejama arī telpa māmiņu čalām un pasēdēšanām, pamanīju kādu interesantu štellīti - foršu zīmuļu turētāju, kas ļauj zīmuļus sašķirot pa krāsām un vieglāk pārvaldīt visu zīmuļu kolekciju.

Sapratu, ka tas ir tieši tas, kas mums vajadzīgs.

Šonedēļ krāsaino zīmuļu turētāju jeb orgainzētāju iegādājos arī savam dēlam. Man ļoti patīk - turētājs ir kvalitatīvs, darināts no koka, patīkams rokām un labi apstrādāts, tātad, bērni rokās nesaraus skabargas.

Atzīšos, ka tagad arī pašai kādā brīdī gribēsies piesēsties pie baltas lapas un kaut ko pazīmēt.

Zīmuļu turētāju pirku www.macetprieks.lv, kurā atrodamas daudzas un dažādas interesantas lietiņas gan tikko dzimušiem, gan arī skolas vecuma bērniem.

Turētāja cena: 21,90 EUR. Ir pieejami divi dažādi veidi.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 22. Jul 2017, 11:05 Banija_lv

Tur ir arī vienā gabalā 😀

Banija Banija 22. Jul 2017, 10:58

Speciāli izvēlējos turētāju, kas ir viengabalains nevis sastāv no vairākiem maziem trauciņiem, jo zinu, ka tie ar laiku pazudīs.

laurlapa laurlapa 22. Jul 2017, 10:30

Super lietiņa! Paldies! 👍😀

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 22. Jul 2017, 10:22

Es arī plānoju par šā turētāja iegādi nākotnē, pagaidām mums vēl nav aktuāli 😀 tikai esmu atradusi lētāku variantu: https://www.andelemandele.lv/product/360784/zimulu-turetaji/ 😉