EKSPRESSKONKURSS: Iesaki foršāko rotaļu istabu un laimē!

EKSPRESSKONKURSS: Iesaki foršāko rotaļu istabu un laimē!

20. Apr 2016, 00:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hei, hei - droši vien arī tu kopā ar bērnu esi jau bijusi kādā rotaļu istabā! Un to ir TIK daudz! Kā lai izvēlas labāko? Jābalstas uz citu māmiņu ieteikumiem! Kas ir pats svarīgākais rotaļu istabā? Drošība un košas krāsas!

20140214122222-90408.jpg


Iesaki foršāko rotaļu istabu tepat, komentāru joslā!

Raksti tās nosaukumu, apraksti savu pieredzi šajā istabā, kā arī, neaizmirsti minēt rotaļu istabas adresi un to, kāpēc iesaki citām doties kopā ar bērnu tieši turp! No jūsu ieteikumiem pēc tam veidosim arī nelielu apkopojumu!

Balva

Mums ir lieliska balva!

5 ielūgumi uz grandiozo AbrakaDabra rotaļu laukuma atklāšanu modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" Fantasy Park!

iekļauts arī rotaļu istabas apmeklējums 1 stundai jebkurā laikā līdz 30.06.2016.

20160419111353-47240.jpg

Fantasy Park ir izklaides centrs visai ģimenei, kas piedāvā lielisku atpūtu kā lieliem, tā arī maziem! Boulings, biljards, bārs, video spēļu simulatori un bērnu rotaļu laukums – to visu atradīsiet izklaides centrā Fantasy Park.

Ielūgumi uz 23.-24.aprīli!

Uzvarētāju paziņosim 21.aprīlī!

Veiksmi!

Māmiņu Klubs

21. Apr 2016, 11:16

Sveik, vēsajā pavasara dienā.
Māmiņu klubs, jūs jau esat paši parādijuši vienu foršu rotaļu laukumu Rīga plaza, fantasy park.

Es vēlos ieteikt vēl dažus, Spices Lido Brīnumzeme, nu tiešām brīnumzeme, vārda tiešākajā sakarā, tur ir ko darīt dažāda vecuma bērniem, tur ir pils, jā jā, pils, bumbu baseins, slidkalniņi, piepūšamie batuti, ejas un daudz kas cits. Iesaku 😀

Un no tādiem brīvdabas laukumiem, varu 100% ieteikt Dzintaru mežaparku, gan tāpēc, ka esmu jūrmalniece un ejam tur bieži, gan tapēc, ka ir pavasaris un tas atrodas ārā un tur nu ir ko darīt dažādiem vecumiem.

izbaudiet brīvdienas, draugi. 😀

21. Apr 2016, 09:38

Mums ari patik Fantasy Park rotalu laukums,jo tur ir daudzveidiba. Var mazakie parapot viena telpa,blakus vecakais shljukt pa forshu slidkalninu un aizraujosi kapelet un tas viss, man ka vecakam, viegli parredzami, jo par bernu drosibu atbild vecaks, tur nevienu nepieskata, bet ta ir visos shados r.laukuminos. Bet musu gimenei ir iecienitas kafe, kur var nesteidzigi paest un berni rotalaties rotalu istaba/ sturiti-Lidojosha varde, Vairak saules, Melna kakja majas restorans, Tokio city.

ziemelbriedis ziemelbriedis 19. Apr 2016, 22:53 sanda_2012

P.Brieža iela 4, Jelgavā, Bossiku iesaku, jo tas der bērniem no rāpošanas vecuma, līdz kamēr intresē rotaļlaukumi. Ziemas laikā patīk, ka ir plašs un liels rotaļu laukums telpās, ar šūpolēm slidkalniņiem, piepūšamajiem, kā arī bumbām. (mazajiem rāpotājiem - par ieeju nav jāmaksā).
Kafejnīcu "Meka" Ozolniekos, iesaku, jo tur ir patīkama mājīguma atmosfēra, kā arī neticami liels bērnu rotaļu laukums. Bērni gan paeduši, gan kārtīgi izdauzijušies netraucējot viens otram.
Rīga Plaza - dusmīgo putnu laukumiņu esam iecienijuši taiss reizēs, kad jādodas visiem kopīgi iepirkties. Liels pluss ir, kad var doties pavisam mazi čabulīši doties spēlēties (kas lielākajā daļā lielveikalu rotaļu istabu nav iespējams). Kā arī ir kā atgādinājums vecākiem, ka mazajiem ķipariem vajag izskrieties, lai būtu spēks turpināt apskatīt veikalus.

ziemelbriedis ziemelbriedis 19. Apr 2016, 22:36

jelgavā bosix (http://www.bossiks.lv/) un ozolniekos kafejnīcā meka (http://meka.lv/lv/), priekšs kafejnīcas netipiski liela rotaļu istaba. Un Rīga plaza - dusmīgo putnu laukumiņš 😃