EKSPERIMENTS: iespēja tikt pie foršām dāvanām no LEGO

EKSPERIMENTS: iespēja tikt pie foršām dāvanām no LEGO

01. Sep 2015, 15:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās māmiņas, 

TV raidījumam “Māmiņu klubs” veidojam jaunu mini seriālu – “Rotaļas mazuļu attīstībai”, kurš taps sadarbībā ar Lego, tāpēc meklējam ģimeni, pie kuras mēs varētu doties un filmēt trīs stāstu sērijas: 

1.Mācāmies ciparus

2.Apgūstam krāsas

3.Izzinām burtu pasauli

Reizē mēs šī stāsta ietvaros veiksim tādu kā eksperimentu – meklēsim mazos arhitektus, tāpēc ģimenei, kura piedalīsies šajā projektā tiks dāvināti 4 dažādi Lego Duplo rotaļu komplekti un jūsu uzdevums būs mājās tos izpētīt un ļauties rotaļām kopā ar bērniem, dodot mazajiem iespēju brīvi izpausties un būvēt to, kas pašiem vislabāk patīk.

Visus stāstus mēs filmēsim vienā dienā, tāpēc būs jārezervē brīva diena, kad mēs dosimies pie jums ciemos, uzzināsim, kā bērniem patika rotaļāties ar Lego un ko mazie arhitekti ir sabūvējuši.

Tāpat mēs filmēšanas procesā izmantosim Lego interneta portālu, kur ir pieejami dažādi radoši uzdevumi: krāsosim burtiņus un cipariņus, griezīsim un līmēsim un arī virtuāli spēlēsim Lego spēles kopā ar bērniem.

Kādu ģimeni mēs meklējam? Jā, mums ir īpaša vēlme, mēs meklējam māmiņu, kura audzina vismaz divus bērniņus – vēlams, lai viens no mazajiem būtu aptuveni pusotru gadu vecs un otrs būtu vecumā ap 3,5 gadiem. Protams, ģimenē var būt vēl kāds bērniņš. Vēlams, lai jūs ar prieku piedalītos šajā projektā un māmiņa būtu gatava darboties ar saviem mazajiem rotaļu laukumā, kā arī nebūtu iebildumu pret mūsdienu tehnoloģijām un to izmantošanu bērnu mācību procesā.

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties un vienoties par filmēšanas laiku. Sazināsimies tikai ar to ģimeni, kuru būsim izvēlējušies šīm stāstu sērijām.

Ļoti gaidīšu no jums vēstules, kurās pastāstīsiet, cik bērnu aug jūsu ģimenē, kādā vecumā ir mazie un kāpēc jūs labprāt piedalītos šajā projektā.

Tāpat priecāsimies par kādu bērnu fotogrāfiju jūsu mājas vidē!

Tā kā esam ierobežoti laikā, vēlams, lai jūs dzīvotu Rīgā vai aptuveni 50 km rādiusā no mūsu galvaspilsētas, jo tālāk diemžēl laiks mums neļauj doties.

Uz drīzu tikšanos filmēšanas laukumā!

mamma27 mamma27 02. Sep 2015, 12:23

Manai 3gadniecei arī ļoti patīk.😀