Divgadnieks kāzās

16. May 2017, 22:15 kristianna20 kristianna20

Sveikas, māmiņas! Vai kāda ir bijusi ar mazu bērnu (ap 2 gadi) bijusi kāzās? Gribētu uzzināt Jūsu pieredzi - par ko der padomāt (piem., vai ņēmāt līdzi barošanas krēsliņu u.tml.)? Kā ar nolikšanu gulēt? P.S. Tā kā tās manas māsas kāzas, nav īsti tāda iespēja mazo neņemt līdzi, jo visas vecmāmiņas arī tur būs. Paldies jau iepriekš! Jauku vakaru!

zacc zacc 17. May 2017, 15:14

ā, un gulēt īpaši neliku - kad nogura līdz pēdējam, tad arī atplīsa ratos. Nakšņot braucām savās mājās, protams, nācās viņu drusku paraustīt, cilājot autobeņķī un pēc tam gultā, bet bija pietiekami noguris, lai gulētu tālāk.

zacc zacc 17. May 2017, 15:12

Kāpēc gan neņemt krēsliņu, ja bērns tādā labprāt sēž un ēd? Jebkas, kas atvieglos dzīvi, ir jāizmanto.
Mantas, rezerves drēbes, pacietība 😉 Nez', man, protams, ar šitiem mazajiem likās pagrūti ciemoties, bet bērnam netaisītu stresu ar mazpazīstamu auklētāju piesaistīšanu.

kristianna20 kristianna20 17. May 2017, 10:04

Paldies par komentāriem! Par barošanas krēsliņu domāju tāpēc, ka mazais ēd tikai tad, kad atrodas tajā. Turklāt tā pašai būs vieglāk paēst, jo, mn klēpī esot, nevaru paēst, mazais man ņem visus instrumentus un saimnieko. Un jā, ratus ņemsim līdzi, jo tajos mazais guļ labprāt.

ziemelbriedis ziemelbriedis 17. May 2017, 08:26

biju kāzās ar 8mēneši bija viegli, ēda, gulēja, viesiem opā pēc kārtas bija.
pēc tam mazais 2,5 gadnieks un 9menešus vecie bērni, bija manās un vīra kāzās. secinājums nav problēmu, ja daudz zināmi cilvēki, tad mazais nav tik mammai uz jāpieskata, bet arī omes palīdz.
Līdz jāpaņem pāris intresējošas rotaļlietas (īstenībā man tās bija padaudz), lai var paspēlēties.
ja mazais vēl retu reizi, izmanto ratus tad iesaku, lai var nolikt diendusā un uz nakti gulēt ratos, lai nav ar mazo jau agri jāiet gulēt. Ratus var novietot blakus svetku vietai, kā arī vienmēr atradīsies kāds viesis kas būs gatavs pastaigat un pamidzināt mazo...
p.s. Mūsu kāzās mazie ar omēm uzreiz pēc mičošanas gāja gulēt

FejuFeja FejuFeja 17. May 2017, 08:15

Esmu bijusi 2x. Kad bija nedaudz virs 1,5 gada, tā bija elle, jo svinību vietā nebija stūrīša, kur mierīgi noslēpties, lai mazo pabarotu, ļautu pagulēt. Atzīšos, ka šo pasākumu tā arī nespēju izbaudīt.

mamma88 mamma88 16. May 2017, 22:57

Kads vel barosanas kreslins kazas??🤣 vai tad berns paliks needis,ja nebus barosanas kreslins?

Bet ja nopietni,tad baiga atputa ar 2gadnieku kazas nav. Nevaresiet normali pie galda pasedet,jo mazais apkart staigas un spelesies. Labak satunat,lai kads pieskata un jus variet atpusties.

Ilvija82 Ilvija82 16. May 2017, 22:35

Mēs pat ikdienā mājās nelietojām barošanas krēsliņu!