DISKUSIJA: Iesakiet labākās vietas Eiropā ceļojumiem ar bērniem

DISKUSIJA: Iesakiet labākās vietas Eiropā ceļojumiem ar bērniem

03. Jun 2015, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki, dārgie ceļotāji! Pavisam nesen, pamanīju šādu te karti krievu valodā>>

Žēl, ka pagaidām kopā ar dēlu esam bijuši no visām kartē pieminētajām tikai Parīzes Disneljendā un dažos akvaparkos un pilīs.

20150529132923-67320.jpg

Bet tik ļoti gribētos apceļot visus šos brīnišķīgos atrakciju parkus, safari-parkus, bērnu muzejus, zoodārzus, okeāniju, labirintus un daudzas citas vietas. Centīsimies iespēju robežās. Jau drīz dosimies uz dažiem tematiskajiem parkiem no saraksta un pēcāk padalīsimies iespaidos.

Un kur jūs jau esat pabijuši kopā ar bērniem? Kur patika, un kur - ne pārāk? Būti interesanti redzēt jūsu foto!

Ar kurām vietām jūs šo karti papildinātu?

Kur sapņojat nokļūt?

Lai jūsu un mūsu sapņi piepildas!

lauvinja lauvinja 03. Jun 2015, 13:41 alma.

Starp citu Anīkšķi ir riktīgi forša vieta, superīgi rodeļi - iespaidīgāki kā Latvijā, mežakaķa veidīgais, dzelzceļa muzejs un šaursliežu dzelzceļš, netālu ir zirglietu muzejs ir iespaidīgs, ļoti plašs, tāpat netālu ir viens no lielākajiem akmeņiem Lietuvā. Apkārtne skaista - daudz ezeru, viesu namus par saprātīgām cenām var atrast.

Man tā iekrita sirdī šī vieta, ka gribu atgriezties, īpaši izbaudīt arī jaunatklāto taku koku galotnēs, tā gan būšot gatava ne ātrāk kā jūlija vidū, jo darbi kavējas.

lauvinja lauvinja 03. Jun 2015, 10:04

Šis saraksts ir mistiska vēlmju liste, kas attāli saistīta ar bērnu interesēm, piem, nezdomāju, ka Monmartas apmeklējums pirmskolas vecumā varētu būt kas diži nozīmīgs bērna attīstībā, tāpat vazāties par tirdziņiem. Nenoliedzami bērnam ir labi tur kur ir vecāki.

Iesaku palūkoties apkārt - Zinoo Cēsīs, interaktīvais dabas muzejs, Rīgas Zoo, kas nebūt nav sliktāks par Berlīnes Zoo, Tērvetes dabas parks, Ventspils ar lielajiem bērnu rotaļu laukumiem, piejūras parku, brīvdabas muzeju - ar vienu dienu par maz un bērns prasa vēl atgriezties.

Lietuva,Igaunija - milzīgas iespējas redzēt un izbaudīt!

Vienlaikus, nekas nav nosodāms vēlmē doties tālāk un redzēt ko vairāk, izbaudīt ko citādu - arī mēs bijām atrakciju parkā un bērni bija sajūsmā, bijām Pilzenē dinozauru parkā un foršā muzejā līdzīgā kā Igaunijā Ahā, tomēr mēs bieži nenovērtējam to, kas ir rokas stiepiena attālumā.

03. Jun 2015, 09:54

manā Jūrmalā arī ir daudz vietas. teātris, muzeji, raga kāpa, jūra, upe parki. karte ir ļoti skopa, maz info.