DISKUSIJA: Kurā dienā svinēt dzimšanas dienu?

DISKUSIJA: Kurā dienā svinēt dzimšanas dienu?

13. May 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kaut kā pieaugušie vienmēr svin dzimšanas dienas tuvākajās sava dzimšanas dienas datuma brīvdienās. Bet bērnam, no vienas puses, viss ir vienalga, no otras puses gribas atcerēties, ka tieši šī diena - dzimšanas diena ir īpaša, un tā būtu jāsvin noteiktajā datumā.

Gadās, protams, arī izņēmumi. Piemēram, bērniņš ir apslimis. Bet arī tad - galvenais ir nezaudēt svētku noskaņu!

Kad jūs svinat saviem bērniem dzimšanas dienas? Kad svinat savas?

Vai svinat tieši dzimšanas dienas datumā, vai arī jums tas nav tik svarīgi?

Blogu konkurss, kurā nevar NEpiedalīties: ienāc un pārliecinies!

20140506120011-45944.jpg

dandelion2013 dandelion2013 13. May 2014, 20:38

Mazs berns tapat nesaprot, kaa luk tagad 4dien ir vinjam dzimshanas diena - vinjam var 4dien neko neteikt ka ir svetki un nosvinet 6dein un lai tad visiem 6dien arii ir tie lielie prieki. Tas taa lai nav skandaals no mazaa jubilara puses, labak ir nezinat isto dienu, jo tapat vinjam nav starpibas vai 4diena vai 6diena 😃
Bet citreiz protams ja cieminjiem ir brivs un pasiem vecakiem varbut atvalinajums vai vnk brivdienas tad var svinet taja pasha dienaa.

lauvinja lauvinja 13. May 2014, 08:50

Katrs jubilārs tiek modināts savas jubilejas rītā ar citu ģimenes locekļu sveicieniem, speciāli jublāram gatavotiem kārumiem (Kam torte, kam kas sāļš) un svecītēm, ja dzimumdiena, bērnu šampānieti un dāvanām. Vakarā parasti cenšamies gatavot kaut ko, ko vēlas jubilārs.

Ja jubilejas diena sakrīt ar brīvdienām, tad ballīte ar draugiem/radiem arī tiek rīkota jubilejas dienā, bet ja ne, pārsvarā gadījumu svinības tiek pārnestas uz tuvākajām brīvdienām arī bērniem, jo darbdienās neko daudz nesarīkosi.