Denīze mācās dzert no Avent krūzes.

Denīze mācās dzert no Avent krūzes.

28. Aug 2013, 21:18 mamma27 mamma27

Nu jau kādas pāris nedēļas Denīze cenšas apgūt dzeršanu no krūzes. Tā kā viņa ļoti labi prata dzert no snīpīškrūzes, arī no salmiņa,tad ilgi domāju vai nevajadzētu arī no krūzes mācīties.

Izmēģinājām no parastās krūzes,sanāca diezgan labi,tik tad ,kad vairs dzert negribas,krūze tiek apgāsta un viss saturs ir klēpī. Tad nu liels prieks bija iegūt maģisko Avent mācību krūzi,kur mazā dāma var mācīties dzert neaplejoties.

20130828211114-53585.jpg

Lai arī Denīze diezgan ātri saprata kā no šīs krūzes arī dabūt šķidrumu ne tikai vēderā ,bet arī uz tā,man šī krūze patīk.

Lai iemācītos no viņas dzert,nepietiek ar to,ka bērns māk sūkt no snīpīškrūzes vai no salmiņa. Viņam ir jātrennējas un jādzer no parastas krūzes. 

Piespiežot ar lūpiņām šķidrums nonāk atverē un ietek mutē.Bet nemaz tik viegli sākumā nebija. Denīzei pat ne visai patika dzert no šīs krūzes. Bet es devu vairākas reizes dienā un beigu beigās viņa iemācījās un nu jau sanāk labi padzerties.

Tagad man ir skaidrs,kad ir vērts iegādāties šo krūzīti,lai palīdzētu bērnam apgūt dzert no pieaugušo krūzes neaplejot drēbes. 

anuxe anuxe 28. Aug 2013, 21:49

Jā, mēs jau kādu laiku lietojam šito krūzi. Biju apmierināta par pirkumu tik ilgi, kamēr viņa neiemācījās dabūt šķidrumu ārā tāpat. Tagad tik un tā māja parādās šur tur peļķīte un drēbes bieži vien ir slapjas. Ceru, ka ar bērnudārzu viņa iemācīsies, ka krūzes saturs ir tikai jādzer, nevis jālaista ārā 😃