Dāvanas, tērpi un Ziemassvētku pārsteigums

Dāvanas, tērpi un Ziemassvētku pārsteigums

27. Nov 2014, 11:16 nosiguldas nosiguldas

Cik jauki, kad mammai ir meitiņa. Aug maza princesīte un tagad ir daudz un dažādas iespējas ietērpt mazo princesīti tieši tajā tērpā, kas viņai patīk. Vai tā būs Pelnrušķīte vai Salātlapiņa.

Bezmaksas piegāde

Šogad ir pēdējais bērnudārza gads un tāpēc vēlos pārsteigt savu mazo mīluli. Katru gadu viņa dārziņā ir bijusi, gan lācis, gan rūķis, bet princesīte nē un viņa vienmēr ar rūgtumu ir noteikusi, ka tik ļoti gribētos tādu lomu. Tad nu šogad uzsāku tērpa meklējumus laicīgi, lai uz eglītēm Katrīne varētu ietērpties savā skaistajā tērpā.

Šogad pirmo gadu princešu tērpus var nopirkt arī mums jau pazīstamajā veikalā sportsdirect.com, vidējā cena 13. EUR + piegāde.

Disney Princess Dress Up

http://www.sportsdirect.com/christmas/character-clothing-and-footwear#dcp=1&dppp=100&OrderBy=rank&Filter=AFLOR%5EBoys,Girls,Unisex+Kids%7CASUB%5ESuits,Dresses

Skaistus tērpus var pasūtīt arī DISNEYveikalā. Tur cenas svārstās no 25- 120 EUR, bet tērpi ir patiešām skaisti, te var atrast arī princeses kurpītes un aksesuārus.

http://www.disneystore.co.uk/fancy-dress/mn/1500028/

Bezmaksas piegāde

 Abās lapās ir tērpi arī puišukiem

Bezmaksas piegāde

Kad nu esat izvēlējušās ko gribat savām atvasēm, tad vērsīšu uzmanību uz dažām īpatnībām. Tā kā es jau esmu saņēmusi sūtījumu no šī veikala, varu teikt, ka sūtījums pienāk precīzi laikā, mantas ir ļoti kvalitatīvas.

20141127110201-55173.jpg

Es sūtīju animācijas sērijas lelli Salātlapiņu, kuru saņēmu ar kvalitātes sertifikātu. 

Tinker Bell Animator Doll

http://www.disneystore.co.uk/toys/dolls/animator-dolls/mn/1336001/

  • Reģistrētiesnepieciešams 

http://www.disneystore.co.uk lapā, jo pārējās nepiedāvā piegādi Latvijā.

  • Ja pasūtījums ir 50 EUR un vairāk piegāde ir bez maksas, kas ir ļoti laba iespēja, jo parasti piegāde bija apmēram 20 EUR
  • Noteikti pievērsit uzmanību sadaļai atlaides.

Ļoti ceru, ka Jums noderēs mani ieteikumi un vēl ES MEKLĒJU 6-7 GADUS VECU MEITEŅU MAMMAS, KAS ARĪ VĒLĀS PASŪTĪT PRINCEŠU TĒRPU,

Bezmaksas piegāde

JO TAD MĒS VARAM IETAUPĪT UN IEGŪT VIENU NO ČETRĀM SKAISTĀM KLEITIŅĀM.

Lai Jums jauks pirmssvētku laiks un izdevies pārsteigums mazajiem ķipariem.