Dalieties pieredzē -kādu velo krēsliņu izvēlēties?!

Dalieties pieredzē -kādu velo krēsliņu izvēlēties?!

25. Jun 2014, 16:59 mamma27 mamma27

Vasara sākusies! Laiks paliek siltāks un ar vien vairāk gribas izbraukt ārā ar riteni.Lielais puika aktīvi trennējas riteņbraukšanā un pati arī labprāt atvaļinājuma laikā ar viņu kopā pabraukātu,bet nav kur uzstellēt mazo dāmu. Viņa vēl nevar nekur tālu ar savu bezpedāli aizbraukt.

Cītīgi pētu velokrēsliņu piedāvājumus,bet neko nesaprotu.Cenas svārstās no 20 eiro par lietotiem līdz trīsciparu skaitļiem par jauniem.

Ja kādai ir velokrēsliņš, padalieties pieredzē! Kuru labāk? Vai izdevīgi pirkt lietotu? (es pat būtu ar mieru,bet pagaidām cenas ko ss.lv atradu atšķitas vien par 2-3 eiro)

ko sakiet par šādu? Varbūt kādai ir?!

http://220.lv/lv/turisms_un_atputa/velosipedi/velosipeda_piederumi/bellelli_b_one_standart?id=118277

mamma27 mamma27 25. Jun 2014, 20:34

Paldies meitenes par viedokli😀

princesemince princesemince 25. Jun 2014, 19:54

Kad pirkām ričukus, ņēmām to velo krēslu, kurš turpat veikalā bija. Tas bija Hamax Kiss, kurš stiprinās uz rāmja zem sēdekļa. Ļoti labi amortizējas pa bedrēm, bērns nekratās, smuki izšūpojas. Vairākos augstumos regulējas 3-punktu josta, arī kāju kāpšļi. Max lietotāja svars - 22kg, līdz ar ko dikti ilgi nesanāca puiku vadāt - kaut kādiem 2 gadiem laikam, bet, jāatzīst, tad arī garumā bija izaudzis tiktāl, ka vīram bija neērti pedāļus mīt, ja puikam kāju kāpšļi līdz apakšai.
Kas bija interesanti - puiku nolikt gulēt nebija iespējams, bet kā likām velokrēslā, tā minūšu 10 laikā iemiga (tas tajā 1 gada līdz pusotra vecumā, kad sanāca vadāt intensīvāk), tad nu nolēmu - ja otru bērnu vadāšu, tad varbūt meklēšu tādu velokrēslu, ko var palaist nedaudz guļus, tikai baža, vai tad līdzsvars nav traucēts.
Esam devuši savu velokrēslu vēl citus bērneļus vadāt, tad nu vecāki atzinīgi izsakās, piemēram, par roku balstiem, jo bērns iekārtojoties dikti ērti un esot apmierinātāks nekā braucot krēsliņā bez roku balstiem. Ja godīgi, es pat nebiju līdz tam iedomājusies, ka tā ir papildus ērtība 😃

mamma27 mamma27 25. Jun 2014, 18:21 karina_surma

Paldies ! Es ne ar vienu neesmu konsultējusies, es tik pagaidām pētīju cenas un izskatu😀 Galvenais jau ir ērts un drošs, krist nevajag!😉

mamma27 mamma27 25. Jun 2014, 18:18 karina_surma

tu domā to kas linkā?