Dalies un samīļo labdarības pasākuma filmēšana: GAIDĀM TEVI ŠAJĀ CETURTDIENĀ!

Dalies un samīļo labdarības pasākuma filmēšana: GAIDĀM TEVI ŠAJĀ CETURTDIENĀ!

15. Feb 2017, 17:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs Baltijas valstīs 2017.gada pavasarī iniciē ilgtermiņa sociāla atbalsta programmu "Dalies un samīļo!", kurā aicinām ziedot jaundzimušā pūriņa lietas, kas noderēs māmiņām krīzes situācijās, jo nereti dzemdību iestādes saskaras ar situāciju, kad, uz dzemdībām sieviete ieradusies bez materiālām lietām bērniņam.

Lai dzīves sākums ikvienam bērnam būtu silts un drošs, “Māmiņu Klubs” un tirdzniecības centrs “Spice” aicina atbalstīt trūcīgās, jaunās māmiņas, kas dzemdību iestādē nonākušas bez jaundzimušā pūriņa.

Saziedotās jaundzimušā pūriņa lietiņas sapakosim kastēs un aizvedīsim uz Latvijas dzemdību nodaļām, lai nodrošinātu drošu pamatu krīzes situācijā nonākušajām māmiņām un viņu jaundzimušajiem bērniem. Aicinām ziedot nenovalkātas, tīras drēbītes, aprūpes piederumus un autiņbiksītes, kas noderēs bērniņa pirmajos dzīves mēnešos!

Aicinām piedalīties 16.februāra atklāšanas pasākuma filmēšanā tirdzniecības centrā SPICE HOME plkst.15:00!

Lai uzsāktu ziedošanas kampaņu, aicinām arī TEVI piedalīties šajā atklāšanas pasākumā! Savu dalību piesaki kristine.virsnite@gmail.com.

Kas jāņem līdzi? Drēbītes, lietiņas, kas var noderēt jaundzimušajam- drēbītes, autiņbiksītes 1. un 2.izmērs, cepurītes, zeķītes, higiēnas preces!

DALIES UN SAMĪĻO! Ar savu nesavtīgo rīcību mēs varam palīdzēt citiem!