Dalies pieredzē, audžuģimene!

Dalies pieredzē, audžuģimene!

27. Aug 2013, 09:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katram cilvēkam ir sava misija uz zemes, un runā, ka tie, kuri neizpilda savu misiju paliek spokojoties. Jo visiem spokiem ir kāds neizpildīts darbiņš/misija palikusi uz zemes. Izskatās, ka mums ar vīru misijas sakrīt un esam nolēmuši sniegt kādam pamestam bērniņam mājas, mīlesību, aprūpi, gādību...visu ko vien var sniegt dzīvojot ģimenē, nevis ārpus tās. Jā, esam nolēmuši adoptēt bērniņu. 

Šobrīd audzinam savu bioloģisko dēliņu, kam drīz būs gadiņš. Un tā kā vienmēr esam gribējuši bērnus ar mazu vecuma starpību domājam drīzumā uzsākt sarežģīto adopcijas procesu, lai pēc iespējas ātrāk kļūtu nu jau par divu brīnišķīgu mazuļu vecākiem. 

Bet, pirms uzsākt sarežģīto procesu ļoti vēlamies iepazīties ar kādu ģimeni, kas ir adoptējusi bērniņu, vēlams zīdainīti. Un ideālā vaiantā, ja ģimenē pirms tam jau piedzimis bioloģiskais bērns. Gribās dzirdēt pieredzi, izzināt grūtības, kas mūs iespējams sagaida. Tas mums būtu ļoti svētīgi, jo lēmums ir nopetns un negribās izdarīt pārsteidzīgas darbības. 

Loti priecāsimies, ja kāda audžuģimene atsauksies un mums izdosies satikties un parunāt. Vēlams no Rīgas, lai var vieglāk tikties! 

Droši rakstiet mums uz e-pastu - naunekas@inbox.lv

Priecāsimies par kādu ziņu! :)