Dalies krūts ēdināšanas pieredzē un tiec pie noderīgām balviņām!

Dalies krūts ēdināšanas pieredzē un tiec pie noderīgām balviņām!

26. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tavs mazulītis vēl pavisam nesen mājoja tavā augošajā puncī. Ik dienas juti, kā viņš kustas, ik dienas domāji par to, kā viņš izskatīsies, kad būs klāt. Droši vien, prātoji arī par to, kāda būs jūsu abu krūts ēdināšanas pieredze. Un nu - mazulis ir klāt! Tik skaista, fantastiska, neatkārtojama būtne, ko esi radījusi tieši tu! Un te sākas - pirmās dienas slimnīcā, pirmais smagums krūtīs, pirmie jautājumi par to, vai mazulis pietiekoši daudz paēd, un - pirmais prieks par to, ka jums abiem kopā izdodas!

Pastāsti, kā sākās jūsu abu krūts ēdināšana, vai krūtis sagatavoji kaut kā zīdīšanai jau grūtniecības laikā, vai apmeklēji krūts zīdīšanas nodarbības. Pastāsti, kādas bija pirmās dienas krūts ēdināšanas pieredzē, pastāsti, ar kādām grūtībām saskāries, kā arī - dalies ar mums savā priekā par katru pārbaudījumu, kam veiksmīgi iets cauri šajā tik nozīmīgajā procesā! Dalies arī krūts zīdīšanas padomos, ieteikumos, pastāsti, vai esi veidojusi piena banku, vai to domā darīt!

Uzdevums pavisam vienkāršs, vai ne?

Tātad, viss, kas tev jādara:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti rakstu par savu krūts ēdināšanas pieredzi no grūtniecības laika līdz pat līdzšinējam brīdim!
  • Izvēlaties sadaļu Bēbītis un tagus Konkursi, Krūts-ēdināšana, Veiksmīgs-sākums-ar-Canpol
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Balva

Canpol krūšturu ieliktnīši un Canpol pudelīte.

20130409163006-25080.jpg

Konkurss norisināsies līdz 29. aprīlim ieskaitot.

Gaidām tavu pieredzi un atceries - tā var iedvesmot un palīdzēt arī citām māmiņām!

Māmiņu Klubs

Saulite21 Saulite21 13. Apr 2013, 11:22

Mana krūts ēdināšana sākās 23.aprīlī pulkstens pus4,bet mazais dzima 9:44 ar plānotā ķeizara palīdzību,dēļ manas redzes! A tik vēlu mazais tika pie manas krūts,jo no 10-15 biju pati pēc operācijas zālē,bet ļoti gribēju ātrāk pie dēliņa. Kad tiku uz savu palātu tad es dakterītēm prasīju, kur ir man dēliņš un ko viņš ēda pa tām stundām ko blakus nebiju,tad man pateica ka deva putras un dēliņš smuki uzvedies esot. Atveda man uz palātu mazo un tikmēr čučeja,un tad es cītīgi skatijos ka mazais čuč un kā izskatijās. Pec tam pienāc ka jadod krūts,un domāju kā paņemt, jo nebij viegli pakustēties! Bet ka mazais tika pie krūts pirmais bij ko izdarīj iekoda krūtī,es ilgi nevarēju saprast kāpēc sāp krūts. Pēc tam bij tā ka mazais ēda man to krūti kuru pārkoda,otru varēju iemānīt pa nakti,ta tā arī darījām. Vēl ka bijām slimnīcā likās ka piens pazudīs,tad zvanīju bērna tētim,lai ķimeņu tēju atved un tad es dzēru ķimeņu tēju. Vienmēr kad likās ka piens trūks palīgā nāca ķimeņu tēja.tagad mums drīz būs gads, vēl ēdam krūti.