Ciemos pie lācīša Tedija

Ciemos pie lācīša Tedija

27. Nov 2012, 12:00 nosiguldas nosiguldas

Katrīne, tev pasta kastītē bija  vēstule.-

Ar to sākās svētdienas rīts un mazās Kates vārda diena. Katrīne paņēma konvertu un atplēsa vēstuli, uz kartiņas bija vēstījums no lācīša Tedija.

-Katiņ, atceries, tavs rūķītis solīja atvest no lācīša Tedija ielūgumu, lai tu varētu paciemoties viņa darbnīcā. Rīt tu esi ielūgta pie viņa ciemos.

Visa svētdiena pagāja telefona zvanos omēm, krusttēvam un mums tika stāstīts un jautāts, kas būs, kur brauksim. Māsa atvēra mājas lapu un parādīja, kur mēs brauksim, Katrīne uzreiz izvēlējās, viņas draugs būs rozā zaķītis.20121127115944-59241.jpg

 Kad ieradāmies lācīša Tedija veikala, neskatoties uz to, ka mazulīte tika gatavota, viņa pavisam apjuka un labi, ka māsa ātri atrada, meklēto zaķīti. Ar zaķi rokā mēs devāmies pie jaukās veikala pārdevējas, kas Katrīni aizveda pie jaukajām cepurītēm un uzdāvināja jubilārei rozā lācīša cepuri. Tad viņa devās pie jautrā vilcieniņa, pogu mēs nespiedām jo bijām nobijušās. Balstiņu palīdzēja izvēlēties māsa. Kad lācītis bija saņēmis zilo, drosminieka sirsniņu, viņš tika piepildīts ar baltām pūkām un nu dodamies pie plaukta ar drēbītēm. Mēs jau zinam, ka zaķīti sauks Elinda un viņa ir meitene. Elinda tiek pie rozā svārciņiem un krekliņa ar sirsniņu. Tagad dokumentu sagatavošana, ar palīdzību, bet pati rakstīja draudzenītes vārdu un savu vārdiņu, ļoti nopietni klausījās un apsolīja draugu mīlēt un nedarīt viņam pāri.20121127115818-21086.jpg

Rozā lācis galvā un pie sirsniņas piespiests zaķītis, klusējot soļo uz vilcienu, redzu, ka ļoti nogurusi, bet draugu no rokām neizlaiž. Ir skaidrs, ka tā bija pareizā izvēle. Tas patiesi bija piedzīvojums.

BET tagad pie reālām lietām. Visai ģimenei bija pieteikts dāvanas nepirkt, bet dot naudiņu, lai mēs varētu doties tādā pasākumā. Ar atlaižu kuponu nopirku cepurīti un papildus saņēmu 20% atlaidi pirkumam, ja tas tiek veikts, saņemot cepurīti.

Zaķītis 16.00 Ls

svārki 6.00 Ls

krekliņš 4. 00ls

balstiņa 2.00 ls

Mēs ar atlaidi samaksājām 22.00 Ls . Dārgs prieks, bet visiem kopā sanāca mazāk par 10 latiem no katra.

Iesaku noteikt aizvest bērniņu uz ļaut viņam izbaudīt šādu piedzīvojumu.

Tiksimies

veikalā "Teddy Mountain"! 

 

 

www.teddymountain.lv

Meklē veikalu "Teddy Mountain"

t/c "Galleria Riga" piektajā stāvā!

20121115120705-29580.jpg

www.galleriariga.lv