CEĻOŠANA KOPĀ AR BĒRNU - beidzot sasnieguši mērķi!

CEĻOŠANA KOPĀ AR BĒRNU - beidzot sasnieguši mērķi!

30. Jul 2016, 00:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Detaļas

Polarn O. Pyret mārketinga direktore Petra apraksta savas ģimenes Ziemassvētku ceļojumu uz Malaizijas Borneo salu. Viņa dalās ar vairākiem padomiem un trikiem, par ko jāpadomā pirms brauciena, tā laikā un pēc tā.

Beidzot! Spīd saule, un ūdens mirguļo.

Ilgajam lidojumam, jaunajai videi, neierastajai pārtikai un neskaitāmajām peldēm ir tendence ietekmēt mūs visus, ne tikai bērnus. Abi mani bērni cieta no cīņas ar ceļotāju slimību, ko pavada vemšana, caureja un drudzis, un faktiski pārsniedzot 40 grādus ķermeņa temperatūras. Mēs bijām uz salas divu stundu brauciena attālumā no tuvākās pilsētas un tālu no veselības aprūpes šajā laikā. Acīmredzami stresa pilnais, taču visļaunākais drudzis pagāja pēc aptuveni 24 stundām, un pēc aptuveni 4 dienām bērni bija atveseļojušies.

Padoms, ja bērni ceļojuma laikā saslimst:

  • Pirms Jūs izlemjat pārbaudīt, ko vajadzētu darīt, ja kāds saslimst, sazinieties ar savu ceļojumu apdrošināšanas sabiedrību.
  • Vienmēr ņemiet sev līdzi pirmās palīdzības ceļojumu aptieciņu, kurā ir medikamenti pret drudzi, termometrs, rehidratācijas līdzekļi, medikamenti kukaiņu kodumu un dzēlienu atvieglošanai, deguna aerosols, ziede pret ādas kairinājumu. Citas lietas, kas būtu noderīgas, ir: plāksteri, vienkāršāki pārsēji, piemēram, nospiedoši pārsēji, brūču salvetes brūču notīrīšanai un leikoplasts, pincete un šķēres. Mums ceļojuma laikā bija nepieciešams viss iepriekš minēais.

Citu valstu ēdienkarte bieži vien ir ierosinoša, bet tā var arī būt mazliet dīvaina un atšķirties no mūsu izpratnes. Es domāju, ka Jūs varat izbaudīt katru valsti lielākoties ar uztura palīdzību un censties pārliecināt savus bērnus to nogaršot, cik vien iespējams. Bet, protams, ir robežas - rīsu novārījums ar pīļu olām bija solis pārāk tālu šajā ēdienkartē mums visiem, tāpat kā žāvēts un sasmalcināts astoņkājis un cālis rīsu novārījumā. Jūs varat pieņemt, ka pasta Carbonara ēšana trīs vakarus pēc kārtas vēl nav pasaules gals.

Avots: polarnopyret.lv