KONKURSS! Bērna radošumam nav robežu! Uzzīmē sapņu māju un laimē Lego DUPLO!

17. May 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Raksti par pozitīvu bērna audzināšanu, izglītošanu un radošām rotaļām tapuši sadarbībā ar aizraujošo un attīstošo LEGO® DUPLO® un LEGO® klucīšu ražotāju LEGO GROUP.

Bērni var iedomāties un iztēloties to, par ko mums, pieaugušajiem, nav pat nojausmas! Bērni ir daudz radošāki par mums! Šī inovatīvā domāšana pieaugot palīdz ieraudzīt risinājumus dažādās mazās sadzīviskās situācijās, kā arī jaunus virzienus lielu problēmu risināšanā!

Vai esiet ievērojuši, kā mazulis var paņemt akmeni un iztēloties, ka tas ir auto, vai spēlēties ar savām rotaļlietām tik īsti, it kā tās būtu dzīvas.  Šāda izlikšanās spēle nav nemaz tik vienkārša, kā tas no malas izskatās. Iztēle un radošums bērnam dod brīvību un spēju piepildīt savas vēlmes, kā arī veicina apkārtesošās pasaules izpēti. Mums, pieaugušajiem, spēja radoši domāt palīdz katru dienu, jo varam ieraudzīt jaunus virzienus un risinājumus ikdienas problēmām, kādi iespējams citiem pat prātā neienāk. Šī ir arī viena no pieprasītākajām īpašībām darba tirgū.  Ar ko sākas inovatīvā domāšana? Ar spēju iztēloties! Tāpēc ir svarīgi to veicināt jau mazotnē!

Taču LEGO® DUPLO® klucīši palīdz attīstīties ne tikai iztēlei un radošumam, bet arī bērna sīkajai motorikai un komunikācijas spējām, turklāt tas viss notiek, vienkārši spēlējoties! Jaunajos LEGO DUPLO komplektos ir apvienots viss nepieciešamais izaugsmei un priekam, spēlējoties un mācoties par ikdienas nodarbēm, dzīvniekiem, krāsām vai skaitļiem ar jauniem stāstiem. Mums, kā vecākiem, ir būtiski zināt, ka DUPLO komplektu izgatavošanai tiek ievēroti augstākie kvalitātes un drošības standarti.

Mūsu jaunie LEGO DUPLO Pilsēta komplekti ir īpaši piemēroti bērniem jau no 18 mēnešiem, jo lielāka izmēra klucīši ir piemēroti mazajām rociņām. Nav svarīgi, ko jūsu mazie mīļumi cenšas uzbūvēt, svarīgākais ir tas, kā viņi jūtas veidošanas procesā. Ļoti iespējams sākumā jūsu bērnam sanāks kas pavisam vienkāršs, bet vēlāk – jau kas sarežģītāks. Mazāki bērni vairāk centīsies atdalīt klucīšus, nevis tos savienot; paaugoties centīsies tos savietot vienu virs otra, veidojot vienkāršus torņus. Mazā bērna vecumposmā viss, ko viņi veido, ir lielisks sasniegums! Kad bērns paaugas vēl lielāks, ļaujiet izspēlēt paša izvēlētus stāstus un piedzīvojumus. Vēl labāk – piedalieties! Vai redzēt bērnu priecīgu un laimīgu nav pati lieliskākā sajūta?

Mazie aizrausies spēlējoties un izdomājot savus noteikumus jaunajā LEGO DUPLO komplektā Picērija (10834). Šajā raibajā ēstuvē mazuļi priecāsies pasniegt krāsnī ceptu paštaisītu picu! Spēlēšanās laikā ir iespējams pārrunāt pieklājību un uzvedību sabiedriskās ēdināšanas vietās. Uzmanies! Telefons zvana! Nedrīkst piemirst par pasūtījumu pieņemšanu un nogādi klientiem ar motorolleru. Šo komplektu var pārveidot arī par krājkasīti!

LEGO DUPLO Ģimenes māja (10835) komplekts sniedz jautras spēlēšanās iespējas mazajiem būvniekiem. Tas ir īpaši radīts, lai mazuļi justos lepni, ātri un viegli to saliekot. Ir tik jautri “būt mammai”, veikt ikdienas darbības un rituālus, gatavot maltīti un saukt visus ēst, pēc tam “būt tētim” un nomazgāt mašīnu. Komplekts palīdz attīstīt lomu spēļu iemaņas, izspēlējot sadzīves ainas.

Sarīkojiet pikniku parkā vair dārzā ar LEGO DUPLO Ģimenes mājdzīvniekiem (10838)! Jūsu bērns uzreiz iemīlēs šo iedvesmojošo dzīvnieku figūriņu kolekciju. Tik daudz notikumu, ko izdomāt - mest lidojošo šķīvīti sunim, izķemmēt kaķi, izpeldināt putniņu un pabarot trusi ar burkāniem. Ar šiem jaukajiem mīluļiem papildiniet citus komplektus no sērijas LEGO DUPLO Mana pilsēta, un rotaļas var turpināties stundām ilgi!

LEGO grupa ir apņēmības pilna bērniem sniegt izglītojošu, drošu un priekpilnu spēlēšanās pieredzi, ticot, ka radītais produkts palīdz radīt pozitīvu atmosfēru bērnu un vecāku dzīvēs, jo spēlēšanās ar lielākā izmēra LEGO DUPLO vai LEGO klucīšiem, palīdz atvasēm stimulēt tādas nozīmīgas dzīves prasmes, kā problēmu risināšana, koncentrēšanās, radošums un iztēle, pozitīvā mācību vidē. Vietnē www.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Interneta vietnē ir atrodama arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē. 

KONKURSS!

Uzzīmē savu sapņu māju, ievieto zīmējumu komentāros un laimē Ģimenes māju!

LEGO DUPLO Ģimenes māja (10835)

20170510145814-51483.jpg


Laimētāju noskaidrosim 19.maijā!

inleila inleila 18. May 2017, 23:21

Ričarda sapņu māja- liela, kur katram sava istaba un pat bibliotēka.

Ilvija82 Ilvija82 16. May 2017, 22:14

Labvakar! Rainera un mammas kopdarbs - sapņu māja! Apkārt zaļa zālīte, puķes, koki, spoža saulīte debesīs! Blakus mājai savs auto! Arī mākonim ar lietiņu ir sava vieta sapņu mājas zīmējumā, Raineram dikti patīk zīmēt mākoņus ar lietu, saulīti, auto!

Ilvija82 Ilvija82 16. May 2017, 11:50 KateB

Piedod, bet neizskatās pēc bērna zīmējuma!🤓|