Bēbīšskola. Mūsu pieredze

Bēbīšskola. Mūsu pieredze

06. Sep 2017, 10:09 Single_mom Single_mom

   Vakar bija dēliņa pirmā nodarbība bēbīšskolā, iekš bebe bērnudārza. Ar lielu nepacietību gaidījām šo dienu, jo likās tik forši, ka satiksies mazie cilvēciņi, iepazīs pasaulīti caur dziesmiņām un pirkstu rotaļiņām. Kā jau tas notiek, tad laika lido vēja spārniem, un šī diena pienāca ļoti ātri.

   Jāteic, ka pasniedzēja bija super jauka, un arî pati nodarbība bija interesanta un visādi citādi "forša", taču sapratu, ka šīs skoliņas nodarbības, ir domātas lielākiem, nevis 8 mēnešu jauniem mazuļiem :) Tā gan bija lieliska pieredze, lai turpmāk varētu salīdzināt ar citu skoliņu, lai izlemtu, kura būs tā, kur paliksim! Priekšā mums vēl "Yamaha" skoliņas nodarbība, grupiņā "Robis", tad nu par to pastāstīšu, kad būsim apmeklējuši šo nodarbību. 

   Bebe bērnudārza bēbīšskolā, nosarbību sākām, apsēžoties uz paklājiņiem, un dziedot iepazīšanās dziesmiņu. Mūsu grupiņā bija dažādu vecumu bērniņi, kas nedaudz sarežģīja visu, jo mazākie vēl nemācēja dažas nodarbes, ko mācēja divi lielakie bērniņi. Gājām pa apli, dziedāvām dziesmas, vēlāk tapa arī dēliņa pirmais mākslasdarbs - ar pirkstiņkrāsām!  Muzicējām ar maziem, skanošiem instrumentiem un grabuļiem, paralēli klavieru pavadījumam. Protams, dēliņš ar savu draudzenīti to vien darīja, kā visu bāza mutē un vēlējās nogaršot.

   Vispār, pati gaisotne man atstāja pozitīvu iespaidu par nodarbībām, taču, godīgi sakot, es biju gaidījusi ko nedaudz vairāk. Es nemāku spriest, kāda būs citas skoliņas nodarbība, taču no paziņām, atsauksmes ir labas tieši par Yamahas skoliņu, uz kuru esam jau pieteikušies, un gaidam zvanu. Vēl vēlamies izmēģināt nodarbību Montessori bērnudārzā, kas atrodas VEF apkaimē! 

   šķiet, ka es pati vēlos, lai skoliņā, nodarbību laikā, ir grupiņa ar aptuveni viena vecuma bētniņirm, jo viņu spējas un intereses ir līdzīgas, lai neteiktu, ka vienādas, jo katrs bētniņš attīstas pa savam, un ir ļotini dividuāls. Labprāt dzirdētu atsauksmes no citām mammām, gan par Jau minēto "Yamaha" skoliņu, gan par citām! Ļoti interesē arī "Montessori" skoliņas nodarbības (kas patika un vai vispār patika)! Gaidīšu kādu viedokli arī par Bebe bernudārza mazuļu skoliņu, jo, iespējams, ka problēma bija tajā, ka mūsu mazuļi bija par jaunu šādām nodarbēm. :)