Baltais BIO PUTRA - ātri, garšīgi un vienkārši!

Baltais BIO PUTRA - ātri, garšīgi un vienkārši!

14. Apr 2014, 13:43 [BEZsaistē] Rasa Vītola [BEZsaistē] Rasa Vītola

Līdz šim Albertam (1 gads un 5 mēneši) neesmu devusi šādus veikalos iegādājamus gatavos produktus - pudiņus, saldos, putras no bundžiņām, paciņām, tādēļ bija visai interesanti izmēģināt MK sniegto iespēju - Baltais EKO jaunās putras.

Ar Baltais EKO produkciju esam jau labi paziņas, jo mūsu mājās iecienīts ir pezpiedevu EKO jogurts.

Pēc viesošanās MK uzreiz atgriezos mājās, kur gaidīja jau mazais testētājs - izsalcis. :)

Tā nu ņēmu pirmo bundžiņu neskatoties.
Sākām ar AUZU putru.

Pirmā nogaršoju es, jo gribēju zināt - kas tad īsti tas ir, ko grasos iebarot savam bērnam. Jāsaka godīgi, biju nedaudz vīlusies kad sapratu ka putra ir izteikti slada - tātad pirmais secinājums- ikdienas lietošanai mums nederēs.
Protams ka Alberts ēda dūšīgi un pirmais ķocītis tukšōjās zibens ātrumā.

20140414115856-50772.jpg

Tā kā Alberts man ēd samērā daudz - teju vai pieauguša vīra porciju vienā reizē, tad mazais ķocītis viņam tik tāda maza uzkoda bija un ar skaļiem protestiem tika pieteikts, ka jādod vēl.

Tad nu ņēmām nākošo ķocīti un tā mums trāpijās RĪSU putra .
20140414114812-74170.jpg

Kad pagaršoju pirmo karoti, man atmiņā atausa bērnu dienas (gluži kā multfilmā "Gardēdis") un gardo "pudiņu ar rīsu gabaliņiem" gribējās gardi notiesāt pašai. :D
Protams ka līdzīgi kā AUZU, tā arī RĪSU putra noslīdēja mazā kārumnieka vēderā un ar uzstājīgu dakšas dauzīšanu pret galdu tika pavēstīts ka NEPIETIEK un jādod vēl.

Kā pēdējai, bet ne sliktākajai, mūsu degustēšanas tūrē pienāca kārta MANNĀ putriņai.
Protams ka sladais grūdenis tika izņammāts un beigās vēl izlaizīta bundžiņa. :) Jāsaka gan, ka Mannā putra šķita vismazāk saldā, lai gan grūti spirest, kad ēstas visas putras pēc kārtas. :)


20140414115831-72054.jpg

Pirmajā reizē nevienu no putriņām neuzsildijām.

Nākošā rītā izmēģināju ielikt mikroviļņu krāsnī un jāsaka godīgi - nobiedēja tā bundža tādēļ pārliku citā trauciņā, kurā droši var ēdienu gatavot mikroviļņu krāsnī.

Siltā putriņa garšoja tikpat labi un aši nozuda mazā ēdāja puncītī.

Jāsaka atklāti, putriņu noteikti neēdisim brokastīs, pusdienās vai vakariņās, jo ar gatavošanu man nav problēmu un nav nepieciešamība iegādāt šādus produktiņus priekš standarta ēdienreizēm, tomēr tās prakstiskums pierādijās, kad ciemojāmies Māmiņu Klubā uz filmēšanu. Barojošs un gards našķis, ko uzņammāt ārpus mājas, kur nav iespēju pagatavot ko garšīgu.

Putriņas nākotnē noteikti iegādāsim, lai pastaigu pauzē atgūtu enerģiju, iestiprinātos un dotos jaunos piedzīvojumos. :)

Apkopoju savus secinājumus:

+

  • Ērti - gardums līdzi arī ārpus mājas.
  • Ātri uzsildāma - pietiek ar 40 sekundēm mikrovilnī un putriņa uzsildīta
  • Garda - mazulis neatteiksies ēst
  • Ekoloģiska

-                                                                                                            

  • Nešķiet, ka trauciņš būtu paredzēts lietošanai mikroviļņu krāsnī, tādēļ nedaudz sarežģī putras uzsildīšanu (pārvietoju citā trauciņā)
  • Likās nedaudz par saldu, viens no iemesliem, kādēļ piedomāšu pie veikala plaukta - ņemt Baltais EKO bezpiedevu jogurtiņu vai saldo putriņu. :) 

----

Alberta Mateja un Viestura Filipa mamma

Rasa (mazais91)