AUGUSTĀ  Māmiņu kluba īpašais piedāvājums –  Protectis®  produktiem 20% atlaide*!

AUGUSTĀ Māmiņu kluba īpašais piedāvājums – Protectis® produktiem 20% atlaide*!

17. Aug 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazulim ienākot pasaulē, mēs vēlamies, lai viņš izaugtu vesels un spēcīgs. Pirmais un visveselīgakais uzturs jaundzimušajam ir mātes piens. Papildus krūts barošanai, kas veicina veselīga zarnu trakta mikrofloras attīstību, svarīga loma ir uztura papildināšanai ar pienskābajām baktērijām. Lactobacillus reuteri DSM17938 ir pienskābā baktērija, kas izdalīta no mātes piena un piemērota zīdainim no piedzimšanas brīža, īpaši, ja bērns nācis pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību vai dzimis priekšlaikus.

Pirmo trīs mēnešu laikā gadās, ka vesels zīdainis bieži raud, īpaši pēc barošanas reizēm. Vienlaikus novēro, ka mazulis pievelk kājas pie vēdera, savelk rokas dūrītēs un viņa sejiņa piesarkst vai nobāl.  Tās tiek dēvētas par zīdaiņa kolikām. Viens no iemesliem var būt  nenobriedusī zīdaiņa gremošanas sistēma un vēl nepietiekami attīstījusies zarnu trakta mikroflora. Tas izpaužas kā vēdera uzpūšanās – mazulim sāp un viņš raud. Pienskābā baktērija Lactobacillus reuteri DSM17938 ir pierādījusi sevi kā labs palīgs cīņā ar zīdaiņu kolikām.

Rūpēs par zīdaini nereti tiek piemirsta māmiņas labsajūta. Jāatceras, ka sievietei pēcdzemdību laikā, īpaši barojot bērnu ar krūti, nepieciešamas visas svarīgās uzturvielas. Klīniskajos pētījumos ir pierādīts, ka Lactobacillus reuteri DSM17938 un D3 vitamīns stimulē imūnsistēmu. Tādēļ, papildinot uzturu ar šīm pienskābajām baktērijām un šo vitamīnu, māmiņas ne tikai uzlabo gremošanas trakta darbību, bet arī nostiprina imunitāti, atgūst grūtniecības un dzemdību laikā zaudētos spēkus, ir enerģiskākas un možākas.

Lactobacillus reuteri Protectis® piedāvā aizsardzību visai ģimenei.   

BioGaia® Protectis pilienu viena deva (5 pilieni) satur vismaz 100 milj. dzīvo baktēriju L. reuteri Protectis®. Tos var lietot mazuļiem jau no piedzimšanas brīža.

Lielākiem bērniem un pieaugušajiem ieteicamas Protectis® košļājamās tabletes, kurās  Lactobacillus reuteri Protectis® baktērijas papildinātas ar D3 vitamīnu.

Produktu aprakstus skat->>

*Augustā visiem  Protectis®  produktiem 20% atlaide Sirds aptiekās.

Aptieku sarakstu skatīt->>

Produkti pieejami arī internetaptiekā ar atlaides kodu “Māmiņu klubs”