Atsauksmes par Tako ratiem

22. Feb 2018, 18:58 kristianna20 kristianna20

Sveikas! Vai kāda var padalīties ar atsauksmēm par Tako Mohican Captiva ratiem? Un vispār kādus ratus jūs lietojat un iesakāt? Vai labāk ar klasiskiem riteņiem vai priekšā grozāmiem? Paldies jau iepriekš!

ziemelbriedis ziemelbriedis 26. Feb 2018, 13:15

man ir bijuši līdziga tipa rati Tako, neko sliktu nevaru teikt, ērti viegli, nekur neesmu iesprūdusi,
Tik super lielai kupenai, kad bij jātiek pāri dabūju nedaudz pavilkt😀
Tagad man ir rati ar viesiem 4 lielajiem riteņiem, izvēlējos šādus, jo bij svarīgi, ka rokturi var pārvietot uz abām pusēm.
Ja godīgi izvērtē un ņem tos, kas tev labāk tīk....

Mar_Mar Mar_Mar 22. Feb 2018, 20:47

Pašai man ir klasiskie rati ar lieliem riteņiem (lietoju jau gadu), jāsaka tā, ka nenožēloju neko, jo ar ratiem ir viegli pārvietoties pa bedrainajām ielām, viegli tikt pāri tramvaja sliedēm un aizbraucot uz laukiem var iet pa nelīdzenu lauku, visur var tikt. Jāsaka, ka ir ļoti svarīgi pa kādiem ceļiem staigās, jo tik daudz esmu redzējusi ratus ar maziem ritenīšiem, kas priekšā grozās, bet tramvaja sliedēm pāri tikt nevar - ir redzēts, ka ratus nes pāri tām vai pat uzmanīgi ejot tie iesprūst.
Varbūt tikai smagi, bet nu dēļ kāda 1 vai 2 kg starpību nebiju gatava pirkt citus ratus. Dzīvojot pat augstā stāvā nevaru sūdzēties, ka baigi smagi vai kas tāds - galvenais pareizi nokomplektēt lejā visu, tad to baigo smagumu neizjūt, bet nu kuri rati labi, tad viegli?!
Ja otro reizi būtu jāizvēlas, tad noteikti ņemtu tādus pašus.