Atpūta Joker Klubā ar Huggies Little Swimmers peldbiksītēm

Atpūta Joker Klubā ar Huggies Little Swimmers peldbiksītēm

13. Aug 2018, 15:12 Mamm.mamm Mamm.mamm

Nesen izmantojām Māmiņu Kluba piedāvāto iespēju notestēt atpūtu Joker Klubā un Huggies autiņbiksītes. Vispirms novērtēšu autiņbiksītes, tad atpūtu Joker Klubā.

Saprotams, ka jebkuras peldes laikā baseinā ir jāvelk mazulim piemērotas biksītes. Ja bērniņš ir lielāks un ir droši zināms, ka peldes laikā pratīs paciesties un iet uz podiņu, tad gādājams peldkostīms. Mazākiem bērniņiem nepieciešamas autiņbiksītes, kas vēdera izeju notur biksītēs. Domāju, ka mums visiem tas ir saprotams, skaidrs. Negribētu taču peldēties starp nepatīkamiem pārsteigumiem. :) Lai tādi negadītos, ir risinājums – īpašas peldbiksītes-autiņbiksītes. Latvijā ir pieejamas trīs dažādas – Pampers (parādījās salīdzinoši nesen), Libero (kas drīz Latvijā nekur nebūs atrodamas, jo „iziet” no Latvijas) un Huggies. Šobrīd esam izmēģinājuši visas, bet plašāk padalīšos pieredzē ar Huggies peldbiksītēm.

Būtiskākā priekšrocība, izvēloties Huggies peldbiksītes, ir iespēja pieregulēt izmēru. Tieši šis ir, manuprāt, vissvarīgākais peldbiksītēm. Pat ikdienas biksītēm prasītos šī iespēja drusku pieregulēt izmēru. :) Kā tas darbojās? Huggies peldbiksītēm ir elastīgas sānu maliņas, kas ir atveramas un aizveramas vairākkārt (tāda kā lipekļu (velcro) sistēma). Uzvelkot biksītes kā parasti, tievākam bērniņam tā var pieregulēt stingrāk, bet apaļīgākam vaļīgāk. Šī iespēja ir īpaši noderīgi, ja mazulis līdz aktīvajam periodam (kad sāk skraidīt, lēkāt... apkārt) ir apvēlies un, sākot iepazīt kustību prieku, vidukļa apkārtmērus samazina. Esmu droša, ka tad Huggies biksītes derēs. :)

Ne mazāk svarīgi ir tas, kā der biksītes – vai neveidojas lieki „maisi”, krokas kājstarpē, kas varētu apgrūtināt ūdens prieku baudīšanu. Huggies peldbiksītēs arī par to ir padomāts.

Un, visbeidzot par izskatu. Peldēšanas autiņbiksīšu dizains ir pārdomāts tā, lai nebūtu nepieciešamības pēc kādām papildus dekoratīvām virsbiksītēm. :) Huggies peldbiksīšu priekšpusē ir attēls no Nemo filmiņas. Aizmugurē (man šķiet ļoti noderīgi) arī neliela norāde par izmēru.

Kas vēl man šķiet svarīgi. :) Huggies peldbiksītes vizuāli atpazīst dažādu baiseinu darbinieki, tātad, nav jāskaidro, ka uzvilktās ir speciālās baseina peldbiksītes. Huggies atpazīstamība (un ne velti) ļauj netraucēti baudīt atpūtu. (Jā, ir bijis jāskaidro, ka bērnam ir peldēšanai domātas autiņbiksītes, ja ir uzvilktas citas, ne Huggies.)

20180813155726-78882.jpg

Protams, arī cena nav mazsvarīgs jautājums. Īpaši tik karstā vasarā, kad tā vien gribās veldzēties ūdenī. Huggies cena ir vispieejamākā. Viena peldbiksīte izmaksā aptuveni 0,32-0,35 centus. Manuprāt, šī cena ir ļoti saprātīga un pieņemama lieliskai ūdens prieku baudīšanai.

Un tagad labprāt padalīšos par atpūtu Joker Klubā. :) Es gan to nosauktu par randiņu, jo tieši tāda sajūta rodās tur atpūšoties. Uzreiz pie negatīvās vērtējuma puses – diez vai tā būs aktīvas atpūtas vieta ģimenēm ar bērniem, kuri grib slidkalniņus, lekšanu baseinā un citas „elpu aizraujošas” aktivitātes. Taču, mammas ar maziem bērniem, vecāki radiņā vai atpūta kopā ar draudzenēm būs atbilstoši.

Mammām ar maziem bērniem varētu patikt mazie „džakuzi” baseini, kuriem ir pieejamas trīs dažādas ūdens temperatūras 35, 37 un 39 grādi. Bērniņiem, kuru termoregulācija vēl nav noregulējusies atpūta šādā baseinā varētu būt vispiemērotākā.

Vecākiem, dodoties randiņā, un draudzeņu „randiņā” noteikti varētu patikt daudzās pirtis, saunas. Paši izgājām ekskursijā. Jāatzīst, ka varianti ir tik daudz, ka katrs atradīs vismaz vienu sev vispiemērotāko. Temperatūru, mirtuma līmeņa un smaržu dažādība ir pārsteidzoša. Vēl patīkami būs atpūsties uz apsildāmajiem zviļņiem, krēsliem. Bērnam tie bija liels pārsteigums. :) Kā tās var būt, ka krēsls ir silts. :)

Visbeidzot, lielais baseins ļaus veldzēties dienās, kad ārā ir karsts un tveicīgs. Lielajā baseinā baudāmas ūdens strūklas, straumes. Ūdens temperatūra ir krietni zemāka kā mazajos baseiniņos, bet ātri var pierast pie patīkami veldzējošā ūdentiņa. Būtiski, ka lielajā baseinā var iekāpt par drošām, neslīdošām kāpnēm. Ne tādām kā parastajos baseinos, bet līdzīgām kā mājas kāpnes. Ar bērnu man tas šķita ļoti svarīgi – varējām baseinā doties mierīgi, savā ātrumā, stabili.

20180813155752-93319.jpg

Vēl svarīgi (īpaši cilvēkiem ar jūtīgu ādu) – baseini nav smirdīgi. Tiem, kam šis jautājums aktuāls, sapratīs, par ko runāju. :) Protams, baseina ūdenim ir pievienots kāds ķīmiskais koteilis, lai nodrošinātu tā atbilstību higiēnas prasībām, taču tas nav darīts pārmēru. Pēc atpūtas ne es, ne bērns nesmirdējām pēc hlorētā ūdens. Arī mana super-jūtīgā āda anv izrādījusi nepatiku.

Tāpat, visi zinām, ka peldoties parasti sagribās kaut ko uzēst. Un tas ir normāli, ņemot vērā, ka patērējam daudz enerģijas. Joker Klubā tieši pie baseina ir iespēja iegādāties dažādus labumus. Jāatzīst, ka paši šo iespēju neizmantojām, jo biju gana sagatavojusies. :) Nezināju, ka šāda iespēja būs.

Kopumā varu teikt, ka atpūta Joker Kluba bija lieliska. Arī atrašanās viet ir ērta. Ir iespēja novietot auto. Mūsu baseina apmeklējuma laikā, visā Joker Kluba ūdens atpūtas kompleksā bija vēl tikai 6 apmeklētāji. Noteikti ieteiktu Joker Klubu apmeklēt darba dienās pa dienu, lai baudītu netraucētu, mierīgu atpūtu. Īpaši tad, ja uz Joker Klubu dodās randiņā. :)