Ārā līst: ko šodien plānojat darīt?

Ārā līst: ko šodien plānojat darīt?

16. Oct 2013, 09:29 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Šodiena atnesusi lietainu, slapju, tomēr ļoti košus laikapstākļus. Dzirdot laikaziņas,ka pavisam drīz būs klāt arī sniegs, gribas apaut gumijas zābakus un izbaudīt lapu čaukstoņu zem kājām, jo pavisam drīz taču tas beigsies līdz....nākamajam rudenim!

Mana ikdiena šodien neatšķirsies no citām darba dienām, jo strādāšu, bet ja būtu brīvdiena, tad gan ieritinātos zem segas ar kādu sievišķīgu romānu un nelīstu ārā no segasapakšas :)) 

Taisnība jau ir- zelta rudens ir skaists (šāds skats augšējā foto paveras pa manu logu), nesot līdzi svaigu gaisu,bet kad līst jau kuro dienu pēc kārtas, tad... tas viss sāk apnikt un gribas sauliti, zaļumus visapkārt un vasaras svelmi!

Kādi ir jūsu plāni šajā lietainajā dienā?

Kristīne

Tad jau gaidīsim ziņas tepat, lai varam apsveikt ar skaisto notikumu!

Ak, kā es šo saprotu- es ari izvēlos iepirkties bez bērniem, ko šodien arī darīšu,citādi daļa preču paliek nenopirktas vai gadās vēl as aizraujošs 😃

16. Oct 2013, 10:02

neesmu tā īsti paskatijusies, pa logu..
jādara mājas darbi.
jākurina krāsnsa, jāžāvē drēbes, jāmazgājās, jātaisas ēst.

Veseļojies, veseļojies, lai ātrāk varu Tevi satikt 😉 bet vispār rudens personīgi manī ienes tādu kā slinkuma periodu 😀) kad gribas atpūsties un neko īsti nedarīt!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 16. Oct 2013, 09:29

Tā jau ir- darba dienas vakari ir tik tumši un tik ātri pienāk! Mūsmājās šovakar smaržos pēc kēksiņiem vai vafelēm- nesīsim rītdienas tirdziņam uz dārziņu 😀