Ar Philips Avent salmiņkrūzīti, bērnam ūdeni dzert prieks!

Ar Philips Avent salmiņkrūzīti, bērnam ūdeni dzert prieks!

17. Mar 2018, 08:47 muzikantu_mamma muzikantu_mamma

Manam dēliņam nekad nav bijusi problēma ar ūdens dzeršanu. Īsti nekad tā nemaz nav dzēris saldinātās tējas un pārējos dzērienus. Vienreiz, kad iedevu tējiņu dzert, nemaz tik liela sajūsma nebija, vairāk šķobījās, nekā izbaudīja to “gardo” garšu. Tad nu no tās dienas sapratu, ka manam dēliņam labāk pie sirds iet ūdens, par ko ļoti, ļoti priecājos, jo biju no apkārtējām mammām dzirdējusi, ka ne visiem bērniem tik labi iet ar ūdens dzeršanu.

Ar Philips Avent produkciju draudzējos diezgan ilgu laiku. Mums bija gan pudelīšu un ēdiena sildītājs, gan snīpīškrūzīte, un vienmēr bijām ļoti apmierināti, tādēļ arī pieteicos šim produktu testam. Pastāstīšu nedaudz vairāk tieši par šo salmiņkrūzīti un kāpēc izvēlējāmies to testēt.

Kāpēc Philips Avent salmiņkrūzīte? Kādā dienā, dēliņš bija atradis sporta pudeli, no kuras mērķtiecīgi gribēja dzert, tad nu ielēju tajā ūdeni un viņš ļoti smuki sāka dzert no sporta pudeles. Kad bijām bēbīšu pasākumā, tad ieraugot salmiņkrūzīti, bērns mērķtiecīgi gāja tieši pēc tās un gribēja dzert. Protams, es neļāvu, jo tā tomēr nav mūsu. Un tad bērnam asaras, no savas snīpīškrūzītes ūdeni vairs negribas dzert un man pašai arī ir sirds sāp par bērna skumjām. Un kā reizi tieši parādījās šī iespēja pieteikties produktu testiem un es pat nedomājot uzreiz pieteicos, lai gan zināju, ka ja nebūšu to laimīgo mammu vidū, kuras bērniņam tiks dota iespēja testēt, tad došos uz veikalu un to iegādāšos.

Par pašu Philips Avent salmiņkrūzīti. 

Pirmkārt, to ir ļoti viegli salikt/izjaukt un iztīrīt. Tas bija viens no noteicošajiem faktoriem, jo biju saskārusies ar cita veida pudelītēm, kuras bija diezgan grūti tā kārtīgi iztīrīt, kas mammai māc bažas, jo rodas satraukums par tā saucamo pudelītes kariesu un vispārīgo higiēnu. Šajā ziņā Philips Avent salmiņkrūzīte ir perfekta.

Otrkārt, tā ir tik ērta, ka bērniņš uzreiz saprata kā no tās dzert. Labi, es jau zināju, ka manam bērniņam ar to nebūs problēmu, jo bija iesācis ik pa laikam dzert no sporta pudeles. 

Bet pats galvenais, tā bērna laime, kad saņēma šo salmiņkrūzīti un atvēra to vaļā - no rokām neizlaida. Uzreiz devāmies izmazgāt pudelīti, ielējām ūdentiņu, un ticiet vai nē, bet dēliņš izdzēra VISUS 300ml neilgā laikā, jo ļoooti patika tā salmiņkrūzīte. Tas bērna prieks bija vārdos neizsakāms. 

Un mammai prieks, ka tagad aizbraucot uz kādu bēbīšu pasākumu, bērnam nebūs asaras, jo nu pašam ir sava salmiņkrūzīte, no kuras ļoti patīk dzert. Tagad nav vajadzīga neviena cita krūzīte, jo ir sava vismīļākā. Un lai gan iepriekš nebija nekādu problēmu ar ūdens dzeršanu, tomēr esmu novērojusi, ka tagad dzer vēl vairāk ūdeni.

20180317084713-80551.jpg

Bet šad tad atļaujamies ūdenim pielikt klāt pāris piles rabarberu vai cidoniju sīrupiņu, lai ir arī kaut kas garšīgāks ko padzerties. Bet pats galvenais - ūdens dzeršana bērnam tagad sagādā vēl lielāku prieku, par ko mamma un tētis var tikai lepoties.

Paldies Māmiņu Klubam par šo iespēju testēt Philips Avent salmiņkrūzīti, jo dēliņš ir patiešām sajūsmā, mamma arī un  tikai pozitīvas atsauksmes par šo pudelīti. Mans bērniņš ir atradis savu ideālo salmiņkrūzīti, un tavējais?