Ar NUK sausa visu nakti

Ar NUK sausa visu nakti

14. Nov 2012, 15:28 mamma27 mamma27

Esmu izmēģinājusi daudzus un dažādus krūšturu ielikņus. Bet jāsaka ,ka tikai retais ir man pa prātam.

Kad piedzima Denīze, cītīgi meklēju labus ielikņus ,jo piens sākumā noplūda pamatīgi. Tāpēc biju izmēģinājusi dažādu firmu un veidu. Arī no NUK biju izmēģinājusi gan klasiskos ,gan ultra dry.Tomēr man ne visai patika. Kad bija iespēja izmēģināt šos Night priecājos, jo veikalos nebiju šādus pamanījusi. Tad nu pirmajā vakarā uzreiz liku iemēģināt.

20121114151623-11624.jpg

Kas patika:

Pēc izmēra gandrīz kā iepriekšējie kurus lietoju. Ir pa visu krūti. Materiāls maigs, patīkams, nevar just sintētiku. Tas man ļoti patika. Ir sajūta,ka būtu ielikts kāds maigs auduma gabaliņš. Diezgan plāni,tāpēc īpaši nevar just.

Pirmā nakts aizvadīta- esmu sausa, pieniņš labi uzsūcies, nav izveidojušies kunkuļi. Viss savās vietās. Esmu apmierināta!

Jāsaka ,ka rakstīts ir 8 h uzsūktspēja. Bet es nostaigāju vēl visu nākamo dienu. Un nekādas vainas. Iespējams pirmajos bērna zīdīšanas mēnešos tiešām pieniņš ir vairāk un der tikai šīs 8h ,bet kad mazais jau paaudzies ,tad var staigāt ar vieniem ieliknīšiem pāris dienas.

Kas nepatika:

Vieta,kas paredzēta pielīmēšanai ,diezgan švaki turējās pie krūštura. Lipekli prasījās lipīgāku,lai nenāk nost un cieši pielīp klāt. Tas laikam man šķita vienīgais trūkums.

20121114152616-26817.jpg

Domāju,ka šos turpmāk arī lietošu,jo noteikti cenai nevajadzētu būt pārāk augstai un kvalitāte ir laba.

20121106123404-98622.jpg

Ultra Dry  Comfort Night- īpaši radīti, lai nodrošinātu maksimālu uzsūkt spēju garajās nakts stundās, var nemainīt pat 8 stundas un spēj uzsūkt vairāk kā 50 ml piena, ārējais slānis nodrošina ādas elpošanu, piēmērojas krūts formai, mīksta iekšējā virsma patīkama ādai un nelīp tai klat, higiēniski iepakoti par vienam gabalam. Augsta aizsardzība pret noplūdi.