Alvityl Defenses- pierādīta efektivitāte

Alvityl Defenses- pierādīta efektivitāte

28. Nov 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mūsu ķermenim ir imūnā sistēma, kas ļauj tikt galā ar dažādiem kaitīgiem ārējās vides apstākļiem, piemēram, saaukstēšanos vai slimībām. Imūnā sistēma reizēm ir tik trausla, ka tai nepieciešams atbalsts, lai to stiprinātu. 

Mūsu organisma dabiskās aizsargspējas spēj vājināt ziema, atkārtotas saslimšanas, pārstrādāšanās, stress.. Īpaši jutīgs uz šiem ārējiem apstākļiem ir mūsu bērnu organisms, kad imūnā sistēma saņem triecienu no ārienes, piemēram, kontaktā ar citiem bērniem vai strespilnos apstākļos. Sabalansēta ēdienkarte spēj nodrošināt organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem, dažādās dzīves situācijās nepieciešams uzņemt šos vitamīnus gatavā veidā.

Veiktajā pētījumā, kad 328 bērniem vecumā no 1 gada līdz 5 gadu vecumam 12 nedēļu laikā* tika dots Defenses Alvityl līdzeklis, tika norādīta efektivitāte, stiprinot organisma dabiskās aizsargspējas un ārtsējot elpceļu saslimšanas.

Alvityl Defenses sastāvā ietilpst:

Ehinācija- aktīvās sastāvdaļas stiprina organisma aizsargspējas pret vīrusiem un baktērijām. Saaukstēšanās slimību un gripas profilaksei.

Propoliss- propoliss ir viena no aktīvākajām augu izcelsmes vielām. Satur daudz bioloģiski aktīvus savienojumus, piemīt antioksidanta īpašības, pasargā šūnas no bojājumiem.

Vitamīns C- antioksidants, stiprina imunitāti.

Ieteicams lietot Alvityl Defenses vismaz 3 nedēļas. Bērniem līdz 6 gadu vecumam: viena mērkarote divreiz dienā; bērniem pēc 6 gadu vecuma: divas mērkarotes divreiz dienā.

Alvityl bērniem no 1 gada vecuma

 

Kad iesaka lietot Alvityl?

- Imūnās sistēmas stiprināšanai

- Profilaktiski pret ziemas sezonas saslimšanām un saaukstēšanos

 

 

______________

* Herman et al. Arch Pedatr Adolesc med 2004; 158: 217-221