Altermed Panthenol  - draugs arī tētiem!

Altermed Panthenol - draugs arī tētiem!

29. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs bieži dzirdam par to, cik daudz un dažādu lietu noder mammām un bērniem, un ļooooti reti tiek stāstīts par to, kas noder tētiem, bet, pateicoties Māmiņu Klubam, esmu to atklājusi!

Mūsu ģimenē ienāca Altermed Panthenol ziede, domāju - nu gan jau noderēs.. Bet vīrs strādā pārsvarā ārā, rokas ir ļoti sausas, bieži - sasprēgājušas, kā arī - gadās savainoties, vai tikt pie kādiem nobrāzumiem.

Vīriešiem parasti uz zālēm un smērītēm patīk skatīties ar šķību aci, jo viņiem jau "nekad neko nevajag". Bet, kad vīram pēc kārtējās darba dienas dušas piedāvāju rokas ieziest ar šo ziedi, viņš tomēr to izdarīja. Roku āda uzreiz kļuva mīkstāka. Viņam gan bija bail, ka ar "taukainajām rokām" visu nosmērēs, bet tā nebija, ziede iesūcās ādā samērā ātri.

Nākošajās dienā atkal piedāvāju pēc dušas rokas ieziest ar šo ziedi, vīrs jau sāka smieties, ka viņš esot mans izmēģinājuma trusītis. Bet, kad ziede bija lietota aptuveni 5 dienas, atšķirība bija ļoti labi redzama - roku āda mīkstāka, nobrāzumi daži sadzijuši, daži vēl sadzīšanas procesā, un, kā vīrs pats teica - āda vismaz nav sausa un nesūrst!

Piedāvājiet savu bērnu tētiem Altermed arī jūs!