Altermed Panthenol 5% testi

Altermed Panthenol 5% testi

14. Sep 2013, 20:29 čabule čabule

Pieteicos Altermed Panthenol 5% testiem, jo meklēju ziedi krūts galu kopšanai, kā arī citām ādas problēmām, kas mūsu ģimenē ir diezgan izplatīta problēma.

Aizgāju uz MK mājīgajām telpām pakaļ šim brīnumlīdzeklim un tā sākās mūsu ekspermenti.

1. Esmu bērniņa gaidībās un krūts gali sāk palikt sausi un jūtīgi- izmēģināju smēri uz tiem - 3 dienu laikā problēma pilnīgi izzuda. 

2. Man ir diezgan lielas problēmas ar plaukstu un pēdu ādu- pagājušajā gadā atklājās sliība- viena no psoriāzes atipiskajām formām- cīņa gandrīz gada garumā un tad tā it kā izzuda, bet pēdas vēl jo projām nav atguvušas savu normālo stāvokli- ir sausas un izskatās neestētiski, izmēģināju  Panthenol ziedi- rezultāti ir- nav vēl pilnībā atjaunojusies āda, bet manāmi labāk palicis. 

3. Vīram ir iekaisusi āda cirkšņos- sāpīga problēma un viņš kā mazs bērns čīkst par visiem maniem centieniem viņam palīdzēt- tā nu es pierunāju viņu pāris reizes uzsmērēt ziedi uz problēmvietām- pēc vienas testa paciņas izlietošanas viņš man palūdza vēl- ir labāk, vīriņš priecīgs. 

 

Paldies par iespēju testēt šo ziedi. Esmu nolēmusi to iegādāties, jo tā noteikti noderēs gan kopjot krūtsgalus, kad barošu mazo ar krūti, gan arī mazā cilvēka ādas kopšanai. Mēdz teikt- kas der visam- neder nekam. Šoreiz to nevar attiecināt uz ziedi Altermed Panthenol 5% :)