Alerģija maina kažoku

Alerģija maina kažoku

15. Nov 2016, 15:25 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Sveiki! Iepriekšējā rakstā par alerģijām minēju, ka veiksmīgi mazais ir izaudzis no tām, bet izrādās maldījos. Minēju arī, ka apsārtumi uz ceļgaliem, iespējams, ir no margarīna. Iespējams maldījos, jo….

Kopš dzimšanas Adrians slimoja ļoti maz, var teikt vispār neslimoja. No divu gadu un sešu mēnešu vecuma Adrians uzsāka bērnudārza gaitas un sākās iesnu periods. Divas nedēļas iesnas, vienu nedēļu dārziņā. Pediatrs saka, ka tas ir normāli, apkārtējie saka – tāds būs pirmais gads. Es arī tam piekritu un vienkārši sadzīvojām ar iesnu periodiskumu, līdz pienāca oktobris un iesnas nepārgāja un nepārgāja. Pienāca novembris vēljoprojām iesnas un parādījās bažas par kādu hronisko iekaisumu. Pa šo laiku ārste mums izrakstīja dažādus ‘’pret iesnu’’ preparātus – ziedes, pilienus un vitamīnus imunitātes stiprināšanai, pat izmēģinājām izslavētos Silvanola plāksterus, bet nekas mazajam dzīvi neatviegloja. Radās panika, jo netiekam no iesnām vaļā, bērnam pa naktīm grūti gulēt un es nevaru viņam palīdzēt.

Pāris dienas atpakaļ māmiņu kluba mājas lapā izlasīju rakstu, kādos gadījumos jāgriežas pie LORA un beidzot pienāca apgaismība, ka jādodas uz vizīti pie LORA. Palūdzu ģimenes ārstei nosūtījumu un šodien devāmies pie LORA. Ārste konstatēja iekaisumu un izteica minējumu ka bērnam ir alerģija pret dzīvniekiem – spalvām, siekalām utt. Un tas arī izskaidro sārtos pleķīšus uz ceļgaliem. Un atkal priekšā cīņa ar alerģiju, tikko izaugām no pārtikas alerģijas, te klāt nākošā. Kā tas varbūt? Cik var mocīt bērnu ar dažnedažādām procedūrām un pilieniem, lai arī cik homeopātiski tie ir. Man ir 30 gadi un savā mūžā neesmu bijusi pie tik daudz ārstiem un lietojusi tik daudz preparātus, kā dēliņš savos trijos gados.

Tagad jāsteidz pierakstīties pie alergologa, jāveic ādas testi un redzēs vai ārstes minējumi ir pareizi – alerģija pret mājdzīvniekiem.

Mīļā mammas, kuru bērniem ir alerģija pret mājdzīvniekiem – kādi simptomi, kā noteica vai ar to var izcīnīt cīņu un vai tiešām ar dzīvniekiem nevar sadzīvot? Mums ir ļoti ģimenei mīļš sunītis no patversmes un ruds minkāns, kas bērnam ļoti dārgi un mīļi tie pūkainīši.

20161115152017-92129.jpg

20161115152442-19551.jpg

Iveta - tereeze Iveta - tereeze 16. Nov 2016, 11:28

Pie alergologa tiksim 12. decembrī, tad redzēs ko uzrādīs vai neuzrādīs analīzes.