Aktīvās rotaļas mazuļiem no 1 līdz 3 gadiem kopā ar Klaudiju Hēlu: pāris brīvas vietiņas!

Aktīvās rotaļas mazuļiem no 1 līdz 3 gadiem kopā ar Klaudiju Hēlu: pāris brīvas vietiņas!

26. May 2015, 09:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku skolā fizioterapeite Klaudija Hēla vada rotaļu nodarbības mazuļiem no 4 līdz 12 mēnešu vecumam, bet tā kā māmiņas izteikušas vēlmi turpināt darbošanos, neierobežojot bērna brīvību un veicinot bērna attīstību, ar prieku paziņojam, ka

Klaudija Hēla aicina uz aktīvajām, attīstošajām rotaļām bērnus no 1 līdz 3 gadu vecumam!

PIESAKIES NODARBĪBĀM ŠEIT->>>

Mazuļu attīstība tiek pētīta un izzināta, lai mēs saprastu, kas mūsu mazulim ir vislabākais. Pedagoģiskā metode, kuru piekopj arī Klaudija Hēla savās rotaļu nodarbībās, ir viens no veidiem kā veidot attiecības ar savu bērniņu un ļaut viņam kļūt par patstāvīgu personību. 

Šīs metodes pamatā ir telpas iekārtojums atbilstoši bērna attīstībai. Fizioterapeite Klaudija Hēla, kura ir šo nodarbību vadītāja, uzsver, ka rotaļlietām nav jābūt sarežģītām, nereti visvienkāršākie priekšmeti šķiet visinteresantākie – bļodiņas, kausiņi, kastes, dažādu faktūru materiāli un dažādi šķēršļi, kas mazuļa pārvietošanos telpā un attīstību padara īpaši aizraujošu, jo arī mūsu bērni taču ir īpaši, vai ne?!

Tātad pieaugušajiem, lai nodrošinātu bērna patstāvīgu mācīšanos, jāveido vide, kas atbilstu bērna konkrētam attīstības posmam. Galvenais, lai viss, kas atrodas telpā būtu vērsts uz bērna attīstību – tur var būt mantas, kuras bērniņš jau ir izpētījis, rotaļlietas, kuras šobrīd ir aktuālas un priekšmeti, kas ar laiku var kļūt saistoši, piemēram, kastes pie, kurām pieturoties, celties kājās. Tās var būt bļodas,no kurām bērt un iebērt; ielikt un izņemt. Tie var būt krēsliņi, uz kuriem uzkāpt un nokāpt. Mēs garantējam, ka idejas jaunām rotaļām Māmiņu Klubā smelsies saujām!

20131108135644-43579.jpg

Šī ir lieliska iespēja vecākiem redzēt, cik dažādi viena vecuma un viena attīstības posma mazuļi attīstās un ko viņi dara, novērtējot, cik īpaši ir mūsu bērni, jo viņi šajā posmā līdz 3 gadu vecumam apgūst krāsas, dažādas cēloņsakarības, mācās burtus un mācās lietu kārtību plašajā pasaulē!

20131108135507-64378.jpg

Ja arī Tevi esam ieinteresējuši ar attīstošajām rotaļu nodarbībām un vēlies ar savu mazulīti tajās piedalīties, piesakies nodarbību ciklam! 

 

 

Nodarbības laikā Tu:

- smelies idejas rotaļām mājās;

- veicināsi bērna fizisko, sociālo un emocionālo attīstību;

- ļausi nodibināt draudzību un socializēties ar citiem bērniem līdzīgā vecumā;

- rotaļu veidā palīdzēsi apgūt krāsas, burtus un cēloņsakarības pasaulē;

- iemācīsies, kā iekārtot vidi atbilstoši bērna attīstības posmam;

- iemācīsies būt pacietīga un vērot savu mazuli;

- iemācīsies saredzēt kādas bērna spējas, ko ikdienā neesi pamanījusi;

- iegūsi kādu noderīgu padomu no vecākiem vai fizioterapeites Klaudijas Hēlas par Tev interesējošu jautājumu.

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Abonements - € 30 mēnesī (€ 7.50 par nodarbību)

PIESAKIES NODARBĪBĀM ŠEIT->>>