8.jūliju velti dienu bērniem - Sirds brauciens!

8.jūliju velti dienu bērniem - Sirds brauciens!

05. Jul 2017, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Š.g. 8. jūlijā Subaru īpašnieki un fani tiek aicināti doties pavisam neierastā piedzīvojumā ar cēlu un kādam ļoti nozīmīgu mērķi - dosimies uz ļoti skaistu vietu Cēsu pusē. Šo vietu sauc par Skangaļu muižas Bērnu namu, kurā mūs sagaidīs, aptuveni, 26 mazāki un lielāki Subaru fani.

Ar šiem bērniem plānots pavadīt kopīgi dienu, darot dažādas aktivitātes - kurinot ugunskuru, gatavojot maltīti, un, protams, ka, izrādot un izvizinot mazos Subaru fanus ar savām Subaru automašīnām. Pats galvenais šīs dienas mērķis un uzdevums ir sniegt prieku, uzmanību un sirds siltumu, tādēļ aicināts piedalīties ir ik viens, kurš vēlas šo dienu pavadīt, dodoties neierastā piedzīvojumā, sagādājot milzīgu un nenovērtējamu prieku šī bērnu nama bērniem. 

Lai pievienotos šim piedzīvojumam, piesakies, sazinoties ar Ievu (brauciena koordinatore, mob. 22499904). 

Visi, kuri atbalsta mūsu ieceri, tiek aicināti ziedot summu 5 EUR apmērā līdz š.g. 7. jūlijam. Šo summu var ziedot arī tad, ja klātienē nevarēsiet ierasties. Ziedotā summa tiks izmantota, lai iegādātos bērniem simboliskas dāvaniņas atmiņai par mūsu ciemošanos, un pārējām lietām, kas būs nepieciešamas, lai diena tiktu pavadīta pilnvērtīgi un pilniem punčiem.

Bērnu nama braucienu organizē subarupower.lv, atbalsta AD REM Auto un dreamroom.lv. 

Tikšanās un pulcēšanās pirms izbraukšanas paredzēta 8. jūlijā, plkst. 10:00 pie TC "Alfa" (precīzāk tiks izziņots iepriekš).