220.lv izaicina Bērnu preču tirgotājus – sākot tirgot Latvijā „Cool club” -modernus bērnu apģērbus un apavus par zemām cenām

220.lv izaicina Bērnu preču tirgotājus – sākot tirgot Latvijā „Cool club” -modernus bērnu apģērbus un apavus par zemām cenām

31. Oct 2017, 12:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīlētākais interneta veikals Latvijā 220.lv uzsāk bērnu apģērbu zīmola  “Cool Club” tirdzniecību Latvijā. Līdz ar zīmola ieviešanu ikviens interneta veikalā www.220.lv varēs iegādāties kvalitatīvu un galvenais - ģimeņu budžetiem pieejamu bērnu apģērbu – gan zīdaiņiem, gan zēniem un meitenēm. Kvalitatīvo un moderno preču zīmes  “Cool Club” produkciju, kurā ir apvienotas vecāku un bērnu vēlmes, Latvijā tirgos tikai www.220.lv. 

20171031121235-39272.jpg

 

„Tiesības pārdot šī zīmola apģērbus un apavus Latvijā ir liels ieguvums. Mēs esam kļuvuši par pirmo interneta veikalu reģionā, kam ir uzticēta tirdzniecība ar šīs preces zīmes izstrādājumiem. „Cool club” bērnu apģērbi tiek augsti vērtēti to kvalitātes, stila un pieejamās cenas dēļ. Bērni ir iecienījuši košos un ērtos šīs preces zīmes apģērbus, savukārt vecākiem ir pieņemamas šo izstrādājumu cenas. Šīs preces zīmes ieviešanu Latvijas tirgū bija ļoti nepieciešama”,  –  stāsta Laila Snidzāne ( interneta veikala 220.lv valdes locekle).

Uzskatu, ka bērnu apģērbu piedāvājums Latvijā vēl aizvien ir ļoti ierobežots. Nereti kvalitatīvi apģērbi maksā ļoti dārgi, gandrīz tikpat daudz, cik apģērbi pieaugušajiem, un ne visas ģimenes spēj to atļauties. Kvalitātes jautājums ir apšaubāms: lētāki apģērbi liek vilties to kvalitātes vai ērtuma dēļ. Pilnīgi noteikti “Cool Club” bērnu drēbes un apavi  atbildīs daudzu ģimeņu cerībām un tās ienākšanu sajutīs daudzi šī segmenta tirgotāji. Pirmie pārdošanas rezultāti pierāda, ka tāda tipa preces reģionā bija ļoti nepieciešama. 

„Daudzas ģimenes Latvijā nav apmierinātas, ka jaunu bērnu apģērbu izvēle ir ļoti ierobežota. Ikviens meklē balansu starp preces cenu un kvalitāti. Nereti ģimenes iepērkas ārvalstīs vai izvēlas iegādāties lietotus apģērbus. Esam pārliecināti, ka ieviešot šo preces zīmi Latvijā, attaisnosim daudzu ģimeņu vēlmes. Pirmā mēneša pārdošanas rezultāti apliecina to, ka esam trāpījuši desmitniekā. Šis  preču zīmols ir tas, ko daudzas māmiņas sen ir gaidījušas – tagad moderni un galvenais  ērti saģērbt savu bērnu var ekonomiski, netērējot pārdabiskas summas uz apģērbu. Tā kā arī pati esmu māte, man ir svarīgs šis aspekts, jo bērni aug ātri, līdz ar to kvalitatīvu preču iegāde par zemām cenām ir lielisks risinājums, un vēl jo vairāk, ka bērnam patīk. –stāsta Kristīne Kalēja ( interneta veikala 220.lv Mārketinga direktore).

„Cool club” tirgū darbojas jau no 2001. gada. Šī preču zīme ekskluzīvi pieder starptautiskajai bērnu preču mazumtirdzniecības sabiedrībai „Smyk”, kuras galvenais birojs atrodas Polijā. 2016. g. „Smyk” tīkla ienākumi pērn sasniedza gandrīz 1,6 miljardus PLN (pēc pašreizējā valūtas maiņas kursa – ap 370 miljoniem EUR). Tā ir viena no vispopulārākajām bērnu apģērbu preču zīmēm, kas Polijas tirgū strādā jau 40 gadus.  Preču zīmes atpazīstamība šajā valstī sasniedz 98 %. Ilgu laiku iegādāties „Cool club” apģērbu varēja tikai „Smyk” grupai piederošajos veikalos un caur to franšīzes partneriem Dubaijā, Grieķijā, Serbijā un Krievijā. „Pigu” grupa, kā pārvaldībā ir „Pigu.lt” interneta veikals Lietuvā, „220.lv” interneta veikals Latvijā un „Kaup24.ee” interneta veikals Igaunijā -  ir kļuvis par šīs preces zīmes pārstāvi visās Baltijas valstīs un pirmo interneta veikalu reģionā, ar kuru „Smyk” ir uzsācis sadarbību un kam ir piešķīris tiesības tirgoties ar „Cool club” preces zīmes kolekcijām.

„Smyk” uzsver, ka radīdami šos apģērbus pievērš lielu uzmanību situācijām, kurās bērni tos valkās, tam, kas bērniem ir vissvarīgākais, un cenšas saglabāt kvalitāti un krāsu dažādību bērnu apģērbos. Apģērbi tiek ražoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas ir piemēroti jūtīgajai zīdaiņu ādai, tie ir piemēroti jebkurai situācijai un tos var iegādāties par pieejamām cenām.

Interneta veikalu www.220.lv jau ir sasniegušas pirmās „Cool club” preču kolekcijas: apģērbi zīdaiņiem, bērnudārzniekiem – gan meitenēm, gan zēniem, bērnu apavi. Preču piedāvājums tiks pastāvīgi atjaunināts, ņemot vērā sezonu. Laila Snidzāne  apliecina, ka līdz gada beigām sortimentu ir paredzēts atjaunināt un papildināt vairākas reizes.