4 biežāk uzdotie jautājumi par homeopātiju

19. Oct 2012, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņām allaž interesē, vai homeopātija patiešām saīsina ārstēšanās laiku, un ko tā labu vispār dod bērna organismam.Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par homeopātiju sniedz homeopāts Dr.Pāvels Naumovs. 

Vai ārstējot ar homeopātiju, netiek nodarīts bērniņam pāri?

Ja homeopātija tiek piemeklēta pareizi, tā nevar nodarīt pāri arī bērniņam. Ja slima ir visa ģimene, tad jāskatās ir attiecībās, jāpadarbojas ar sevi psiholoģiski, jāpadomā, kāpēc tas tā notiek. Jāieskatās tajā visā ir dziļāk.

Vai homeopātijā ir līdzekļi, kas saīsina ārstēšanās laiku?

Protams, ir. Ja homeopātija uzlabo ne tikai kopumā veselību, bet arī paātrina izveseļošanos, un uzlabo slimošanas kvalitāti, kas nav mazsvarīgi. 7-10 dienu laikā notiek izveseļošanās. Dažkārt gadās piedzīvot slimības otro vilni, un tad ārstēšanās ir ilgāka, bet arī tad atveseļošanās procesam jāpievērš pareizā vērība.

Kāpēc bērniem sāp ausis vai uzkrājas ausīs šķidrums?

Auss, urīnpūslis un nieres atbild par bailēm. Ir jādomā netradicionāli, tāpēc ir jāpadomā par bērnā esošām apzinātām, neapzinātām bailēm. Jāskatās arī bērnam aizdegunē, tā var būt palielināta, un šis palielinājums rodss mīlestības enerģijas cirkulācijas traucējumu rezultātā. "Pie homeopāta kabinetā, skatoties uz citu bērnu zīmējumiem, bērns tiek rosināts maksimāli atbrīvoties no bailēm.

Kad bērnu pēc slimošanas var laist uz bērnudārzu?

Bērnudārzs ir pirmā vieta, kur bērns tiek atstāts uz ilgāku laiku, tāpēc ir jāņem vienmēr vērā tas, ka bērnam ir jājūt abu pušu mīlestību. Bet, ja abas puses jūtas nestabili, bērnudārzs ir pēdējā pilīte, kas palīdz problēmai iziet apziņas līmenī un bērns sāk domāt kategorijās mani pameta utt. Jāatceras, ka 8 stundas bērnam ir kā 8 gadi un viņš sāk slimot psiholoģisku sāpju rezultātā. Kad bērns ir vesels, nevajadzētu viņu uzreiz vest uz bērnudārzu, bet gan nostiprināt savas ģimenes attiecības un vienotību!

Māmiņu Klubs

Tiešraidi atbalsta Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

 

 

Skaties ONLINE TV videosarunu ar homeopātu Pāvelu Naumovu par dabas līdzekļu lietošanu saaukstēšanās gadījumos spiežot podziņu Play!

Ipad un IPhone ierakstu skaties šeit!