Biežākās saslimšanas rudenī

25. Oct 2012, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādas ir biežākās saslimšanas rudenī un kas pirmais jāņem vērā, ja ar tām sirgst bērns? Konsultē homeopāts Dr.Pāvels Naumovs.

Biežākās rudens saslimšanas:

  • Akūtas augšējo un apakšējo elpceļu slimības
  • Hronisko slimību saasinājumi

Homeopāts Pāvels Naumovs nav tikai teorētiķis,bet arī praktiķis, tāpēc viņš zina, ka slimība nav tikai saķerts vīruss sabiedriskā vietā. Viņš stāsta: "Piedāvāju vārdu slimība nomainīt pret vārdu reakcija, jo slimība ir reakcija, kas parāda, ka organismā jāatjauno līdzsvars."

Ļoti svarīgs jautājums ir par cikliskumu un periodiskumu. Ja organisma līdzsvars ir traucēts, sākas procesi, kas līdzsvaru vēlas atjaunot, izpaužoties kā sāpes, iesnas, caureja,- tie visi ir signāli, ka kaut kas ir jāmaina.

"Mums šie signāli jāatšifrē, nevis jānomāc, lai atjaunotu organisma līdzsvaru,” pārliecināts Dr.Pāvels Naumovs. "Ja cilvēks ir individualitāte, viņam ir ļoti viegli pārvarēt šādus klikšķus."

Homeopāts min spilgtu piemēru,kad vecāki pārlieku ilgi mūsojas, neļaujot bērnam izpausties kā individualitātei, runā bieži pielīdzinot bērnu savam īpašumam – mans bērns, mēs slimojam, mēs ejam dārziņā.

Tā vietā homeopāts iesaka atzīties, ka vecāki bērnu mīl un ļaut viņam būt pašam.

Mīļie vecāki, piedomāsim pie mūsu attieksmes un ticēsim, ka arī ārstēšana tad būs vieglāka!

Māmiņu Klubs

Tiešraidi atbalsta Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

 

 

Skaties ONLINE TV videosarunu ar homeopātu Pāvelu Naumovu, spiežot podziņu Play!

Ipad un IPhone ierakstu skaties šeit!