Denīze izmēģināja Hummer zīdaiņiem

Denīze izmēģināja Hummer zīdaiņiem

17. Oct 2012, 14:30 mamma27 mamma27

Pirms mēneša arī mazā Denīze bija saķērusi iesnas. Un ko gan tādam mazam kunkulītim ,kurš ir tikai četri mēneši vecs ,lai dod? Un tad kā saukta nāca dāvaniņa no Māmiņu kluba-Hummer zīdainīšiem.

Sākumā ilgi domāju,kā tad lai iespiež degunā,un kā viņai tas viss iznāks ārā. Drošs paliek bailīgs izmēģinājām uz Adriana.Viņš protams nebija priekcīgs ,jo viss kas saistīts ar deguna procedūrām viņam nepatīk. Ielaidām šķidrumu,Adrians protams visu izpūta laukā un deguns bija tīrs.

Ko darīja Denīze? Arī viņai no deguntiņa iztecēja puņķi, bet šķita ,ka kaut kas paliek vēl iekšā. Tomēr pēc minūtēm ieklausoties secināju,ka vairs nešņurgājas. Pat atsūcēju nevajadzēja. Daļa tika izlaista pa degunu,daļa noteikti sauc muti. Bet tā kā tas ir zīdaiņiem,domāju,ka nekas kaitīgs jau nav.

Tā nu veselu nedēļu tīrījām deguntiņu un pēc pēc sešām dienām iesnas bija pazudušas. Tagad no rīta ar vates tamponiņu iztīrot degunu uzpilinu Hummer,lai nav jātīra ar pliku ūdeni,tas tā- profilaksei.

Domāju,ka šīs ampuliņas ir ideālas tieši zīdaiņiem,bet droši var izmantot arī lielākiem bērniem un arī pieaugušajiem.

Deguna higiēnai zīdaiņiem Humer 18x 5 ml

Deguna higiēnai zīdaiņiem Humer 18x 5 ml

Sterils, izotonisks jūras ūdens šķīdums, dabiski bagāts ar minerālvielām.

Lietojot katru dienu, Humer 18x5ml nodrošina deguna higiēnu, mitrina deguna gļotādu sausa klimata apstākļos, ieteicams lietot arī aizlikta vai tekoša deguna gadījumā.


Humer 18 x 5 ml nesatur konservantus, piemērots lietošanai zīdaiņiem.


Sastāvs: Jūras ūdens, attīrīts izotoniskais (NaCl 0,9g/100ml) šķīdums ar mikroelementiem, bez konservantiem. Sterilizēts, vienreizējā iepakojumā – viegli un ērti lietojams.


Lietošana:
Pārbaudiet, vai vienas devas flakons ir nebojāts pirms atvēršanas.
Humer var lietot 1 līdz 6 reizes dienā.

mamma27 mamma27 18. Oct 2012, 10:56

Kad Adrianam bija 3 gadi,tad viņš neko neteica,bet tagad jau četros gados mēs ar varu to darām.

mamma27 mamma27 17. Oct 2012, 19:51

o Adrians ar tiek ar varu spiests,bet neko darīt,tāda dzīve!😀