Vēlamies izmēģināt HUMER!

Vēlamies izmēģināt HUMER!

17. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī mūsu ģimenē iesnas ir  biežs neaicināts viesis.

Visbiežāk tās ir vīram, jo viņam darbs ir ārā gan drēgnajās, lietainajās rudens dienās, gan arī aukstajā laikā. Strādājot sasvīst un iesnas ir pavisam ātri klāt.

Vīrs cīņai ar iesnām parasti izmanto Xymelin pilienus, bet kā zināms, tad šo līdzekli nedrīkst ilgstoši lietot, tāpēc daktere ieteica Quixx okeāna ūdeni. Tas nepavisam nepalīdzēja, jo pierasts jau pie efektīvāka līdzekļa.

Šogad pirmo reizi arī uzzinājām ko nozīmē iesnas mazam bērnam...

Tās bija trakas dienas gan mums, gan meitiņai. Aizlikts deguns, naktī apgrūtināta elpošana. Arī meitai izmantojām Quixx,  kad nelīdzēja uz nakti pilinājām Vibrocil pilienus, bet jau pavisam drīz iesnas uzveica šo līdzekli un daktere cīņai jau izrakstīja antibiotikas un Actifed sīrupu, jo meitiņai parādījās apsārtušas, sāpošas austiņas.

Atsauksmes par Humer dzirdētas jau sen, bet tomēr nav nācies izmēģināt šo jūras ūdeni.

Šobrīd būtu īstais laiks mūsu ģimenei iepazīties ar šiem produktiem, jo pašlaik mājām tiek pieslēgta apkure un sausais gaiss nelabvēlīgi ietekmē deguna gļotādu, tāpēc to vajadzētu mitrināt, lai pasargātu no vīrusiem.

Labprāt meitai izmēģinātu

HUMER 150 fizioloģisko, sterilo jūras ūdeni.

Tā kā ginekologi arī topošajām māmiņām iesaka izmantot jūras ūdeni deguna gļotādas mitrināšanai un attīrīšanai no vīrusiem, baktērijām un putekļiem, tad arī es labprāt pati izmēģinātu Humer.

 

Vēlot rudeni bez iesnām, Berezina.