Kleenex® veselības grāmatā ir patiešām daudz noderīgu padomu!

16. Oct 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atceraties solījumu: pie balvām no Kleenex® tiks VISI, kuri iesūtīs nelielu blogu? Mēs savus solījumus pildām!

Māmiņu Klubs ir izdevis Lielo Kleenex® māmiņu padomu E-grāmatu. Šajā E-grāmatas izdevumā piedāvājam ieskatīties noderīgos padomos par DABISKU atbastu bērnam slimošanas laikā! Tējas, ogu un medus uzlējumi,karstas kāju vanniņas, dabas vielu inhalācijas un tautas medicīnas knifiņi, ko esam pārmantojuši no savas dzimtas paaudžu paaudzē - tās ir zināšanas,kas noderēs, ja piemeklējuši pirmie saaukstēšanās simptomi un imunitātes stiprināšanā ikdienā.

Konkursa uzdevums bija saistīts tieši ar šo grāmatu!

Aicinājām:

- Ielādē E-grāmatu, apskati padomus;

- Iesūti savu blogu Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru un uzraksti:

  • Izvēlies padomu/-us, kuri šķita noderīgākie un varbūt esi pat izmēģinājusi;
  • Padalies,kādu tautas metodi Tu zini kā visefektīvāko cīņā ar iesnām

Un to visu izdarīja un ar mums iespaidos dalījās:

Taisām ķiploku krelles! - Inga, kura aicināja - "Kleenex veselības grāmatu glabājiet kā špikerīti, jo tur patiesi ir, ko "aizņemties"!"

Par dažādiem sīkumiem un ne tikai - Nosiguldas, kura rakstīja - "Mans ieguvums ir tas, ka pavisam biju aizmirsusi par rutka jaukajām īpašībām un tā kā mēs tagad mājās slimojam ar vīrusu, kam protams seko klepus, sagatavoju rutku ar medu un izrādījās, ka Katei pat ļoti garšo rutka sula ar medu, nav labāka pretklepus sīrupa."

Ļoti noderīga lieta - Kleenex E-grāmata - Anniia, kas minēja - "Man ļoti patika ievietotais stāsts par iesnām un to kā pareizi cīnīties ar tām."

Veselības padomu e-grāmata - tiešām noderīga - Maijbite, kura rakstīja - "Tas, ko es jau lietoju no šīs grāmatiņas ir ingvera dzēriens, kam nepieciešams ingvers, medus vai cukurs, citrons un karsts ūdens. Šāds dzēriens (citreiz bez ingvera) ir mans šī brīža ikdienas dzēriens. Garšīgs un veselīgs."

Kleenex grāmata atklāja man ko jaunu - Geeiitte, kas atzina - "To ka deguns jāšņauc no sākuma viena nāss un tad otra nāss man nebija jaunums, bet teikšu godīgi ka manā ģimenē bieži pa to aizmirst. "

Kleenex padomi - vislabākie - Aab, kura stāstīja - "Tikko izskatīju vēlreiz visu grāmatiņu un sapratu, ka tiešām VISI padomi ir lieliski un mājas apstākļos izdarāmi. Iepriekš zināju tikai dažus no paņēmieniem - rutks ar medu, kliņģerītes un kumelītes."

Pret iesnām ar rūdīšanos - Ievia mums ieteica - "Ideja par šādu grāmatu ir tiešām ļoti laba. Tādu var arī dāvināt kā dāvanu."

Veselības e-grāmata ir laba lieta - Lauvinja, kura atklāja - "Neesmu līdz šim sev atklājusi kliņģerītes spēku. Priecātos, ja nesanāktu šajā ziemas sezonā šo izmēģināt, bet sezona gan tikai iesākumā."

Viens jauns knifiņš par ķiploku - Smaidiga242 pastāstīja: "Lielā Kleenex® māmiņu padomu E-grāmatu tiešām ir ļoti noderīga, jo vienkopus satur daudz informācijas par to kā apkarot dažas kaites nelietojot zāles."

Kalanhoja - viens no iecienītākajiem ārstniecības augiem - Karamella, kas rakstīja "Neesam vēl mēģinājuši rutka uzlējumu vai rutku ar medu,noteikti izmēģināsim ,ja būs tāda izdevība,dzirdējusi gan biju par šādām metodēm,bet pati izmēģinājusi vēl neesmu!"

Mīļās māmiņas, jūs patiešām esat kolosālas, jūs ne tikai pašas esat dalījušās padomos šajā grāmatiņā, bet esat jau paguvušas novērtēt un likt aiz auss citu māmiņu padomus!

Kopā mēs esam spēks un vīrusus uzveiksim!

Lai izdrukātu Kleenex® veselības E-grāmatu, spied uz tās!


Kleenex®Balsam-
Tavs iekaisušais deguns pelnījis maigu balzama pieskārienu!

Un, kā jau solīts, milzīgi apsveikumi visām augstākminētajām māmiņām, jo katra no viņām saņem mazu, bet noderīgu balviņu no Kleenex®Balsam!

Apsveicam un pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 1.novembra līdz 1.decembrim no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 2. stāvs.

Māmiņu Klubs