Glābiņš nāk īstajā laikā

Glābiņš nāk īstajā laikā

16. Oct 2012, 00:00 nosiguldas nosiguldas

Jaukā vīrusu buķete no bērnu dārza par sevi lika just jau pirmajās dienās, pēc apmeklējuma. Bēdīgākais ir tas, ka visus jaukumus kopā ar Kati izslimoju arī es. Tāpat kā man arī Katei iesnas ļoti ātri pāriet aizdeguna iekaisumā. Rīt mazā dāma dosies uz dārziņu, bet es turpinu cīnīties ar jauko dārziņa dāvanu.

Esam izmēģinājušas gan ampuliņas mazuļiem, gan ūdetiņu ar speciālo uzgali, tā kā strūkliņa mums likās par stipru, pārgājām uz ampuliņām.

Par to, ka ūdentiņš ir arī speciāli aizliktam deguntiņam uzzzināju tikai tagad. agrāk aptiekā sarkano kastīti biju redzējusi, bet nekad neesmu jautājusi kam tā domāta. 

Divas nedēļas abas uz maiņām tīrījām deguntiņu uz pilinājām zāles, ņemot vērā to, ka ne visi vecāki savus iesnainos mazuļus tur mājās ir skaidrs, ka drīz varam atkal saskarties ar šo nepatīkamo problēmu.

Tā kā tā noderēs mums abām, ļoti gribētu pamēģināt jūras ūdentiņu sarkanajā kastītē. Pati izmantošu to uzreiz, jo pēc vīrusa ir sajūta, ka no rīta degunā vēl ir spiedoša sajūta, tas norāda, ka vēl viss nav iztīrījies, bet zāles vairs lietot negribētos.

Bērnam ir iesnas? Piesakies Humer testam!